Vill bara





Önska er alla ett riktigt
Gott Nytt år & en underbar fortsättning på det nya året!!





 



4:e advent

Hej!!

Sitter i köket och dricker kaffe och har vaknat till ordentligt nu.. ;P  Men jag känner mig itne utvilad, så det blir nog att jag tar en powernap på 1 timme senare mot eftermiddagen, annars kommer jag aldrig orka med en spelkväll med grabbarna.. =) 

Idag är det ju 4:e advent, fatta det är julafton om 3 dagar och det känns som en april dag ungefär.. Fattar det inte lixom.. Måste bli klar med julklapparna imorgon, så att jag kan sätta mig och göra klart dom här.. Men det är ju inte mycket kvar vilket känns helt underbart, även om det är rätt så sent och jag skulle velat vart klar för MINST 2 veckor sedan. Men man får ta det för vad det är..

Ha en underbar "aprildag" mina vänner!!

// PuSS

Bjussar på nogra riktigt gammla kort, 2005!
     

VILL..............





SOVA!!!!!!!!!





Helgen!!

Hej!!

Sitter här hemma och ska snart över till mamma för att gå ut med hunden, hon har ju så himla ont att hon inte ens gått till jobbet idag.. Och då är det ILLA!!  Så jag får la hjälpa henne med det iaf..

Jaa ihelgen har man tänkt att man ska bli klar med julklapparna då.. <men det tror jag också att vi blir. Men dom ska göras sedan också, det är en helt annan femma.. ;)  *haha!!

Ett stort grattis till Mogge "The Pirate" Johansson på födelsedag!! :D  Hoppas den blir bra och att ni får en riktigt rolig helg, men jag räknar inte med något annat heööer så..  :P 



Nää nu ska jag typ hitta på något annat!!

/  PuSS

Uttråkad som få...

Hej!


Nu sitter man här igen och har hur tråkigt som helst.. =(   Baby sitter och kollar på Prison Break och är hur exhalterad som helst nu.. Han kan verkligen det där med att leva sig in i saker och thing.
Själv ska jag nog gå och sätta igång en maskindisk och sedan ta mig ett långt underbart skönt bad. =)  Det tycker jag låter helt underbart iallafall.. ;P

Och ikväll ska man över till moder och Peter för att klippa Peter, sedan blir det säkert en kaffe också.. =)  Har ta mig fan blitt en riktig kaffekärring nu jag.. Dricker typ minst 2 kanner varje dag.. Vilket kanske inte är himla super men men thats life. =)

Nää nu drar vi!!

// PiZ

PuRkEn

Hej!!


Jag vet att jag kan vara dålig på att ringa eller höra av mig, MEN en telefon och en buss går faktiskt åt båda håll!!!!!! Så varför känns det som om att det bara är jag ska ska ta mig någonstan??  Visst jag har ALL tid i världen nu när jag är arbetslös, men däremot hara jag faktiskt typ nada cash!!  Så jag tar mig lixom inte så långt iallafall.. Om jag inte har tur så att någon som bor här i Skoghall som man känner skla in till stan så man kan snålåka med dom..

Låg och tänkte på detta inatt och blev riktigt riktigt irriterad och nästan arg.. Och samma är det nu!!  Men men det går la över snart så!!

Aja men nu ska jag sätta mig och kolla på tv eller så blir det att spela lite här på datorn innan Miami Vice börjar!!

// PiZ

28-29 november 2008

          

Ingen ork



har tyvärr ingen ork att blogga just nu.. men kommer väl lägga upp lite bilder
och lite sådant ibland..

På återseende!!

// PuSS




RSS 2.0