Lisssstaa

Mobiltokeri


1. Ta fram din mobil
2. Gå till inkorgen
3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en
4. Fråga 1-Första meningen i första sms:et
5. Fråga 2-Första meningen i andra sms:et...osv

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Hej gumman

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hoppas du mår bra

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Ska du med ut imorgon?

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga till din fiende?
Nu är det tjejfets på OOOMC 4 april från kl 19.00

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Åker om 10 min till Karlstad

6. Vilka ord skulle du säga till Gud om du träffade honom?
Tack så hemskt mycket

7. Vad vill du höra mest av allt?
Uhh va gott det är med semester

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Nä det vet jag med, men kan inte känna annat just nu

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?

Roligt att höra fårn dig gumsan



Det var inte så roligt som jag trodde!! =(  Men det funkade..


joooo


EARTH HOUR

Jaaa igår var det ju Earth Hour här, så jag, Fredrik, Bamse, Sara & Charlie var ute och promenerade, MEN inte faaan verkade Skoghall bry sig. Alltså dte var riktigt dåligt.. Vi belv riktigt besvikna på människorna runt omkring här OCH kommunen allra mest tror jag. Men men varför blir vi inte förvånade.. *suck!!!!




men faaaaaaaaaaaaan






NU får det väl ändå at och ge sig?!?!?!?!?!? Vaaaaaa faaan det är ju meningen att det ska bli vår, INTE VINTER igen..
=( *snyft

ÄR DET ETT SKÄMT ELLÄ??










Det här är riktigt SYKT!!

SPYA!! :( *uhäk!!

Vaknade 9.30 av att katten sprang runt och skrek som om han skulle dö.. Så det var bara att kliva upp då, skulle ut i köket för att ge han lite frukost.. När jag till min stora förvåning ser att golvet är fyllt med spya.. =(  Kraken mådde dåligt, så det var bara att torka innan han kunde få lite käk. Och när han väl fick det så åt han med god aptit, så så himla dåligt mådde han ju ändå inte. Som tur var!  Så när han fått sitt käk satte jag mig vid datorn och skrev  lite med mamma och hoppades på att hon ville ut och ta en liten promenad, vilket hon ville!! =)  Så det var bara att klä sig och knata iväg. Vi var iallafall ute och gick i dryga 1tim 20 min. Vilket var UNDERBART!! Fy satans vilket skönt väder det är ute alltså!!
 Men när vi gck där ute så kom vi fram till att alla som åkte förbi oss glodde som satan, så vi kollar på varandra om vi typ hade gröna näsor eller vad lixom.. Men vi såg inget konstigt.. :|  WEIRD!!! 

   

Igår satt jag och en kompis och skrev på msn och snackade lite om gamla vänner till oss, att det är så synd att man inte hörs av lixom, men har känt ett tag varför ska man själv jämt vara den som alltid ringer för att checka läget, jag menar en telefon går åt båda håll lixom. Men vi kom iallafall fram till att vissa av dom känner man lixom inte ens längre så varför bry sig. Det är kanske lika bra lixom, men det är klart att man blir lite fundersam. Jag själv blir mest arg och iriterrad, men det är jag det. Så jag försker att inte bry mig men det är JÄVLIGT svårt eftersom det är människor man levde med dagligen, man klarade nästan inte av att INTE höra från människorna förr. Kändes typ fel, hela dagen blev förstörd, så det är satans svårt att inte bry sig, men det tar för mycket av min enrgi. Så tyvärr.. NI KVITTAR!    =(

Nej nu ska vi se vad som kan hittas på här näst!!

// PuSS






Kuvällen

Då var det snart dags för att gå ut och ta en nypa friskluft.. Vi ska jömt bara ta en liten sväng om här,bara för att strecka lite på sig. =) 

Först så satt jag här hemma och kollade på hockey, men det är nästan inte ens roligt att se längre ju.. Vi utklassar ju SAIK. Lixom lite match ska det ju ändå vara!! Men jag klagar inte på att vi vinner för det är inte mer än rätt.. ;)  *mohaha!!  Och riktigt roligt för Gustafsson som fick slå rekord.. =)  Sådan gillas... ;)
 Men iallafall så bytte vi över till Spårlöst,jäg kan själv känna hur nervöst och alla frågor som snurrar i huvudet på en.. Det är en sådan där olustig känsla över det. Jag kan ju bara försköa sätta mig i hennes sits, och tro mig det kan jag. Alla dessa frågor om varför, när, om o.s.v.  =|  *suck!!Om jag någonsin kommer träffa min pappa igen så har jag alla frågor i huvudet. Vet precis vad jag ska fråga, men vet också att det kommer såra oss bägge, så frågan är ju egentligen om jag verkligen vill eller om det är bättre att bara vara tyst och låta det vara som det är nu..

Nej usch det var ju inte detta jag skulle skriva om ju.

Nu blir det att klä på sig och dra!!

ha en underbar natt allihopa!!

// PuSS!!

Ville Valo











2 av de absolut bästa låtar som finns!!


Snut pådrag.

Hejssan allesammans!!

Sitter här hemma och bara är just nu..  ;)

Gissa vad vi gjorde igår??  Joo vi var på Maxi med Sara & BamseVilken skräll va??  ;)

Vet inte vad det har varit med denna helgen alltså, men shit vad det har hänt saker då egentligen..  I fredags så satt jag och älskling och kollade på någon jävla Beck-film som han hade missat, själv hatar jag Beck men men får la offra sig ibland.. ;)   Men iallafall så ringde Bamse och sa att det var ett jävla pådrag med snutar vid missbruksboendet. Och så satans nyfiken som babe är så tog v oss en promenad bort och hämtade upp Bamse så gick vi och kollade. När vi kommer ser vi 2 piketbussar 4-5 vanliga snutbilar och 3 ambulanser. Första tanken var "shit faan har det vart mord" men så fortsatte vi gå och då stod det 2 brandbilar + brandchefens bil. Då hade det brunnit där inne hos missbrukarna. Tydligen tror dom att branden var anlag, 4 stycken fick åka till sjukhuset med lättare rökskador, så första tanken hade kunnat varit rätt..
Sedan igår när vi satt och väntade på Bamse & Sara så ringde Fredriks far och berättar att det är på drag med snutar nere mot samma ställe idag också, men nu var det 2 st som var och klättrade på taket till vårdcentralen. För så här är det med taket, vårdcentralens,äldreboendet och missbruksboendet sitter ihop. Lka nyfiken var han ju här och i samma veva så kom ju Bamse så vi tog bilen bort och kollade och mycket riktigt där var det snutar med hundar..  Men där vet jag inte riktigt hur det gick för som sagt vi drog ju till Maxi.

Just det i fredags natt då när vi var ute och gick med Bamse och Maestro så träffade vi på Åslund, han har nyligen fyllt 30 så dom hade haft en liten släktträff hemma hos hans moder.. Men iallafall så kidnappade han mig, för han ville att jag skulle gå upp till hans mamma och flickvän och ta ett glas vin. Alltså grejen är att jag känner flickvännen.. Har känt ehhe i huuuuur många år som helst men på senare tid inte umgåtts med. Så jag pallade mitt feta arsle upp dit och snacka om att både mor hans och Sara blev chockade... ;)  *mohaha!!    Men det var riktigt trevligt faktiskt..

Nää nu ska jag skaffe ôrk till nôe annet!!

// PuSS

Listaaa

Du har....
( x ) Mascara över 100 kr
(  ) En plattång
(  ) En locktång
( x ) Designparfym
(  ) Foundation över 200 kr
(  ) Ögonfransböjare
(  ) Olika borttagningsmedel
(  ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(  ) Läppglans över 100 kr
(  ) Hårinpackning
(  ) Bodybutter
( x ) Bodylotion
( x ) Parfym över 300 kr

Summa = 4

Du ...
(  ) Använder locktång/plattång varje dag
(  ) Använder fondation varje dag
(  ) Använder mascara varje dag
(  ) Använder kajal varje dag (nästan) 
(  ) Använder läppglans varje dag
(  ) Använder bodybutter varje dag
(  ) Använder bodylotion varje dag
(  ) Använder ansiktsrengöring varje dag
(  ) Använder hårinpackning varje dag
(  ) Använder hårspray varje dag
(  ) Tränar på gym
(  ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 0

Du har...
( x ) Tonat håret
( x ) Färgat håret
(  ) Hårförlängning (haft)
( x ) Piercat dig
( x ) Tatuerat dig
( x ) Tagit hål i öronen

Summa = 5

Totalt: 9

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Det var det jag visste hela tiden!! =)


Färjestad-Skellefteå

Hej!!


Sitter och väntar på att sändningar på ska börja på kanal 5. ÄNTLIGEN ska jag se lite hockey!! :D  Känns som om det var år och dar sedan.. ;)  *haha!!  Så för att roa mig fram tills det börjar sitter jag här och pratar med er och dunkar Thåstöm & Timbuktu..

 - 


 

Jaja ha en underbar lördag med er allihopa!!

// PuSS!!

Funny

Friendliest online picture hosting at cetrine.net Friendliest online picture hosting at cetrine.net Friendliest online picture hosting at cetrine.net Friendliest online picture hosting at cetrine.net  Friendliest online picture hosting at cetrine.net 

Roligt jag sitter och har hemma va?

Ärtsoppa

Hej!

För ett antal veckort ssedan så önskade jag mig mammas hemgjorda ärtsoppa till middag någon dag när hon hade tid och ork att göra det.. Och den gången är nu idag!! :D   Det sak bli så satans jävla gôtt så ni fattar inte!! Så ska ta och lägga mig på soffan och vila en stund så jag riktigt orkar VRÄKA i mig maten!! =D

Så ha en underbar eftermiddag och kvällning!!


// PuSS!!

Ser ljuset i ljuset

Hej!!

Som sagt så har jag varit lite nere och deppig. Men jag har inte varit deprimerad utan mer ledsen och känslosam. Men nu börjar jag se ljuset ute i solskenet!! =)
 Alltså fy farao vilket underbart vårväder!!  Det lixom spirrar i hela kroppen!! =)  Vet nästan inte vart jag ska ta vägen. Fast det vet ja ju egentligen, jag och älskling ska gå ut till Vidön här om en liten stund.
Jag är faktiskt ute och går varje dag numer,är det inte med älskling så är det med mamma och hunden... =)  det är ju så satans uppfriskande!! Och när det är sådanthär väder så blir det ju extra skönt att vara ute!!

Nää nu dras det!!

//PuSS!!

En mörk tid

Hej!

Vill bara passa på att be alla om ursäkt för den super dåliga uppdateringen. Men det har varit en mycket dyster och mörk tid i mitt liv nu.

I lördags morse,15 mars, hittade man min "mamma" Rene död. För er som intevet så ska jag berätta vem hon var och vad hon hade för betydelse i mitt liv.



När jag var liten hade jag en kontakt familj, inte på grund av dåliga omständigheter hemma eller att mamma vill ha egen tid. Nej nej utan för att just DENNA familj vill ha mig. :)   Så det var bara för mamma att höra med socialen om det gick bra, och det visade sig vara en "perfekt" familj. Och tro nu inte att detta var en familj mamma bara hade sprungit på i affären eller något nu, nej nej absolut inte. Utan Syrene,som hon heter, är släkt till släkten. Min kusins kusins mamma var hon. På Sebastians pappas sida. Nu tänker ni säker "aja det är hans moster", joo det stämmer ju till vis del, men hon var inte släktingen till Sebbes pappa. Hänger ni med? Precis ingift var hon!! :)  *äntligen kom jag fram till sak*  Men levde inte med Sebbes kusins far, utan med "pappa" Lasse.
 Jag var väldigt liten när jag började åka ut dit så kommer lixom inte ihåg allt, utan mycket har folk berättat för mig, men det finns vissa saker som jag verkligen kan koppla till dom.. Och som jag ALLTID kommer att bära med mig i mitt hjärta.



Och i måndags,16 mars, så var det 1 år sedan Daniel tog sitt liv. För er som inte vet så var det mammas kusin, men han och jag stod varandra närmre skulle man kunna säga. Även om vi inte träffades allt för ofta, eller ens hördes av så när vi väl träffades var det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Utan vi fortsatte där vi slutat.
 Daniel var en sådan kllle som alltid mådde bra, eller jaa han ville att alla andra skulle tro det men ingen i släkten trodde på honom. Varken honom eller hans bror. Men Daniel pratade gärna inte om det som var jobbigt, men med mig gjorde han det. Det var när han och jag pratade som allt kom, han kunde bara ösa ur sig allt sitt agg och veta att jag skulle inte berätta det för någon.
 Så det är en stor del av mitt hjärta som värker för honom och allt hans lidande. Men vi får hoppas att han mår bättre där han är nu, hur ont det än gör i alla oss andra som han lämnade efter sig.


När det är sådana här tider med mycket sorg och ledsamhet som jag tänker på min egen far. Det slår aldrig fel. Jag tycker inte om att prata om honom heller. Hade jag fått som jag velat så hade INGEN i hela världen sagt något alls om han. Spelar ingen roll om det är bra, dåligt eller bara en simpel fråga som vart han är i från. Det värker i mig varje gång jag måste svara på något gällande honom.  Men det är för att jag är ARG på honom för att han inte är/varit mer delaktig i mitt liv, jag är ARG på honom för att han inte har hört av sig på 9 år. Inte ett enda ljud, inte ens ett litet kort kan han skicka. Samtidigt som jag är arg över allt det så är jag jävligt LEDSEN. Jag menar alla i mina kretsar har en pappa, men inte jag. Jag har alltid stått där utan en far, det är klart man blir ledsen och arg.
 Men framför allt är jag RÄDD att han inte lever. Om ni inte visste det om min pappa så är han sjöman, så jag vet att det finns risker. Men visst han kan sitta där hemma eller på båten och vara fullt levande. Men jag säger att han är DÖD, men det är inte för att jag tror det,även om en liten del av mig tror det, utan det är för att skydda mig själv. Jag vet det låter kanske konstigt men om jag försöker intala mig att han är död och om det mot allförmodan skulle komma något från honom så blir jag ju glad istället. Så jag säger det inte för att vara känslokall eller elak.

Det här var jobbigt att berätta, för ni som känner mig vet ju att jag helst av allt alltid mår bra och är på topp. Och det jag har berättat om min pappa har jag aldrig berättat för någon, men det kommer inte bli någon vana heller.

Men nu vet ni iallafall lite om vad allt handlar om.




P.S.  har inte ens ett enda jävla kort helvete på min egen far på datorn. D.S.

Dystert














Tänker på er alla som inte längre finns i mitt liv!!



WHY??






Utmanad än en gång av Madde

Det handlar liksom om att alla svar ska börja
med första bokstaven i ens eget namn!
I det här faller mitt.....
Here we go..

1. Vad heter du? Kim
2. Ett ord på fyra bokstäver: Kris
3. Flicknamn: Karin
4. Pojknamn: Kaj
5. Yrke: Kock
6. Färg: Kalk  (finns faktiskt en färg som heter så på Alcro)
7. Klädesplagg: Kavaj
8. Mat: Köttfärssås!!
9. Sak i badrummet: Kakelgolv/vägg !! Kom inte på något annat
10. Plats/stad: KARLSTAD så klart
11. En orsak att vara sen: Krock
12. Något man skriker:  K*K
13. Film: Karate Kid
14. Något man dricker: Kallöl!! ;)
15. Band: Kent
16. Djur: Kossa
17. Gatunamn: Kantelegatan
18. Bil: Kia
19. Sång: Killer on the loose-Thin Lizzy
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Klassfotboll

Vad Pojkar Vill Ha




Sing Star Abba =(

Goddagens!!


Sitter här hemma och gör inte mycket. Vi har funderat på om vi inte skulle ta med oss Peter & Quando ut till Vidön. För Peter vill ju så gärna har kort på honom och Quando tillsammans. Sådana dära fina kort som ja brukar ta på Fredrik & Quando. Plus att Fredrik vill hjälpa mor & far med en sak. Men vi får se, beror ju lite på om Peter har tid och lust.. Det märks.



Igår skulle vi ha Sing Star Abba kväll jag och mamma. Men neeeeej det blev ju inte det eftersom Abba ville inte fungera helt plötsligt. Fattar inte vad det är för jävla fel!!!!  Men men det blev iallafall Sing Star 80's. =) Och det är ju minst lika roligt! Vi hann väl köra drygt 1 timme och sedan var det dags för Så Ska Det Låta, vilket är en personlig favorit..

Nää nu får det bli dega lite.

//PuSS

Friday 13th






God förmiddag ...

God förmiddag mina vänner!!


Sitter fortfarande med morgonkaffet. Väntar på att Mikael ska komma så att älskling kliver upp,eftersom att han ligger och drar sig... Hoppas Mikael kommer snart så det börjar hände lite saker asså... Börjar bli lite uttråkad nu!! ;)




Här om dagen kom Marianne ner på en snabbis kaffe.. Och vet ni vad?!?  Hon hade med en present till mig!!  =) Sådana vänner tycker vi borde komma lite oftare!!  För ni vet jag ÄLSKAR presenter!!!  ;)  *haha!!

 

Så vad tycks om min alldeles egna mugg?!?



Joo då när jag var så arg på 84:orna över tvättis så tog vi ju kort. Men hade inte lagt in dom förrens nu. Så jag tänkte att ni också kanske ville se. Jävla GRISAR!!!!!!

    

Så vad tycker ni om detta då? HAde dom lämnat tvättis i fint skik?!?!  Jag säger jävligt mycket njaaaa till det alltså.



Nää nu ska jag sätta mig och spela lite. Ha en under bar fredag mina vänner!!

// PuSS & Kram

Trött



Sitter här hemma nu och ska strax kolla på Antikrundan. Det var väldigt länge sedan det gjorde här så ser riktigt mycket fram emot det faktiskt!!!  =)




Jaa idag gick vi upp runt 9.00, började tvättan kl 10.00. Gick efter att vi hade slängt i den första maskinen så gick vi och hämtade hunden och tog en promenad till Vidön!  Vi träffade Mikael på vägen dit och bestämde att han skulle komma ner till oss sedan. =)  Så han var här ett antal timmar faktsikt, han och jag hann att dela på 2 kannor kaffe!!  Tror ni jag kommer vara pissnödig under kvällens gång eller?!?   ;)  *haha!!


Nää nu ska jag kolla hur det går för min älskling med hans blogg. Försöker hjälpa honom lite grann så att han kommer igång med den. =) 



Lunchtime




Sitter här hemma nuhar precis kommit hem. Vart ute och gått med älskling och Quando!  =)  Tog bara en liten promenix ut till Vidön. Så nu ska jag strax göra mig lite lunch, men känner jag mig själv rätt så blir det en smörgås. Men men det är ju iallafall bättre än inget.

Nää blir att spel lite nu eller något..

// PuSS


By the way







Jävla 84:or!!




Alltså sitter här hemma och är så grymt förbannad på dessa jävla människorna!!!!!  Ni i numer 84!!!!  Jaaa ni vet vilka ni är! Era satans jävla fittor!!  Inte nog med att ni snodde vår tvättid, eller jaa ni satt kvar i tvättstugan när er tid var över. Men brydde ni er om det eller?!?!?!   För tänka sig ni gjorde ju inte det.  Men det sket vi i för vi orkade inte tvätt så det är inte det är som är själva grejen!!!   Utan hur NI lämnade tvättstuga. Alltså det såg ju ut som ett jävla bomb ned slag!!!  Tvättmedel över hela golvet, i och för sig det var tvättmedel ÖVERALLT!!!!

   


happy är jag på dessa människor, sedan gör det inte saken bättre av att vi tror att dom är grannar med dom precis ovanför oss.. Men men det är bara att bita i det sura äpplet och prata med dom på lördag när dom har tvättis igen!!

//Puss


=)




Nu sitter jag här och drickre mitt morgonkaffe och käkar en smörgås!!!   =)  Har sovit som en gudinna FAST att älskling också sov i sängen för första gång på minst 2 veckor!! 

Sitter och funderar på om jag ska följa med mamma ut på promenad. Hmm skulle ju kunna vara skönt för kroppen!! Men blir minst om en timme!!!! Tänkte även att jag skulle umgås lite med min nya mate,men det märks hur det blir.




Nää nu ska jag njuta av kaffet istället!!

// PuSS!!!





Mormors kalas!

Hej!!


Kom ju på att jag ej lagt upp blder här på mormors kalas. Jag menar det är faktiskt inte alla som har Facebook!! 

                       

Nää det får räcka för tillfället!!

Ha en underbar dag allesammans!!  =)

//PuSS!!

My New Mate

Hejssan allihopa!

Jag har fått en ny bästa kompis!! Och jag gillar't!!   =)


Here he come's:

 

VILL HA!!!!

Hejj!! har hittat massor av saker på http://www.d7.se/catalog/



    
  


Det är sådana JAG saker så det finns inte!!!!!  *suck!!

Ett Hipphipp

HURRA Till min älskade mormor som fyller 70 år idag!!  =)   Det ni! ;)

Här har vi henne i egen hög person;

   

Vi ses snart mormor!! =)  Kommer upp så ska du få en  amerikansk chokladmusffins som jag bakade igår!! =)

Fittslagg!!!

Vilken otroligt underbar dag det har varit!! Känner ni alla det också?!?!?!  (hoppas ni hör ironin i allt)

* Vaknade WAAAAAAY innan klockan ( fittgrannar)
* Garderoben som vi hade ena datan i rasade samman
* Kom underfund med att det är en del att göra denna veckan,iallafall.
* Ena tvättmaskinen var typ sönder,tvätten kom ur maskinen och luktade RÖVHÅL!!!!! *GRRR
* När babe skulle plocka isär den trasiga garderoben och jag skulle gå, så döm om min förvåning när jag hör ett skrik. Gissa vad?!?!  Joo men självklart så ramlade "taket" rakt ner i huvudet på honom. Kraken!!  Men det gick bra,fick bara en bula. Så älskling och Peter ockte iväg till Jysk och köpe ett databord förrut!
* Nu tack vare det så ser lägenheten ut som 100000:e världs kriget. Men har vi hunnit städa idag då eller tror ni?!?!  NEEEEEEEEEJ!!! Rätt gissat igen.. Fan tvättat från 10.00-18.00, däremellan vart över till andra sidan och sedan vart iväg till Hagaborg och hämtat min lilla kusin som skulle baka med mamma. Själv hade jag velat vart med, men kände också att jag var tvungen att hjälpa babe med databordet.

Känner ni all negativiteet som strömmar ur min underbara positiva kropp???


Återkommer imorgon när jag förhoppningsvis är något happier!!

Avslutar med några bilder;

   



P.S Avslutade kvällen med att baka amerikanska chokladmuffins!!! D.S

Utmaningen!!!

Reglerna är:

Gå in i mappen mina bilder.
Gå till den sjätte bilden i den sjätte mappen.
Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
Invitera sex stycken nya till utmaningen.
Länka dem och låt dem veta att de är utmanade




Den 31/12-05

Emelie och jag,eller helst av allt skulle jag ju säga att det är våra tvillingsystrar!! Men tyvärr inte!! =(  Men det var en satans trevlig kväll, med taccos, film och MASSA MASSA alkohol!! Blev väl liite för fulla för mitt eget bästa!! Men det är sådant jag är bra på så!! ;)


Tyvärr kommer jag inte på någon att utmana!! =(  Eftersom typ alla har gjort detta!!Men så fort jag kommer på några så låter jag er veta!! OK?!?

Lista/snodde den av Snork

Ta fram din mobil. Det ahr jag nu gjort!

Namn 7BlomsterBoden

Är han/hon kul? - njaa,det är riktigt kul där iallafall!

Har du kramat personen? - jajamensan det har jag. Allihopa!! =)

Minnen med personen? - Ett antal!! Hade ju all min praktik där!!


Namn 14Låås

Flicka eller Pojke? - tösabit

Älskar du honom/henne? - njää,men hon kan vara rätt skön, så gillar henne. IBLAND!! ;)

Har du pratat med personen i telefon? -  jepp men inte nu längre, typ!! Skit länge sedan!


Namn 22Frykegård

Har du sänt personen ett sms? - aa en hel del pengar har gått dit..

Är det en tjej? - jajemensan

Går personen i samma skola? - Nope,


Namn 25 - Jonna

Hur gammal? - 20

Bor? - i Skövde(tror jag om jag ej mins fel)

Hatar du personen? - Verkligen INTE!! en alldeles underbar människa!!


Namn 28Kusin Seb

Har du besökt personen? - nää har jag inte. inte i Sthlm som han bor i nu iaf

Är han/hon trevlig? - Den absolut underbaraste och skönaste människan jag vet!

Vad börjar hans/hennes namn med? - J


Namn 35Min babe

Står han/hon nära dig? - aa som fan. bor i lag.. ;) 

Har du kramat personen? - Every DAY!!!

Har du varit förtjust i honom/henne? -  haha!! aa har nog vart det, är det fortfarande!!


Namn 36- Mogge J

Beskriv med ett ord? - CRAZY

Bor personen i huvudsstadsregionen? - nej

Har du sett honom/henne i en dröm? - aa han har vart med i ett par stycken!! ;)


Namn 40 - Nattix

Första tanke? -  Good times!! ;)  Don't U think??

När träffade du senast personen? - OJ!!! jaa nu var det väldigt länge sedan!! =(

Varifrån har du fått hans/hennes nummer? - från henne!!!!!


Namn 43Patrik B

Är han/hon kul? - Jaa det är han verkligen det!

Har du kramat personen? - Jajamensan det har jag!!!

Minnen med personen? -  haha!! Oj det är alldeles för många!! Men första tatueringen kan jag ju säga iaf!


Namn 56Stina

Var träffades ni första gången? - När jag var ett blöjbarn!! ;)

Är personen viktigt för dig? - nix inte längre

Sista bokstaven i personens namn? - öhhh!!! inte en blek!!!!


Namn 58Emelie H

Flicka eller Pojke? - hmm kille kanske?!?! tös så klart!!

Älskar du honom/henne? - Jepp det gör jag!

Har du pratat med personen i telefon? - Ojjj massa töl!! ;)


Namn 72 - Clarke

Är hon/han vacker? - aa jag tycker nog att han är det.

Känner du honom/henne bra? - Jepp!! Måste jag nog säga att jag gör.

Är han/hon upptagen? - Hmm just nu har jag faktiskt ingen aning!


Namn 80 - Home

Är ni släkt? - Nää

Hur är han/hon till sättet? - Jag är UNDERBAR!! BÄST!! det vet ni väl?!?! ;) *haha!!

Känner du honom/henne bra? - Bäst av alla!!


Namn 81 - Ida

Hur gammal? -  Fyller 23 i sommar

Bor? - Njää strax utanför tror jag!

Hatar du personen? - Nää har bara UNDERBARA minnen från henne!


Namn 86 -  Kim S

Har du besökt personen? - haha aa det har jag faktiskt, men har har inte vart hemma då!! ;)

Är han/hon trevlig? - Mycket trevlig!!

Vad börjar hans/hennes namn med? - hmm kan det vara K?!??!


Namn 91 - Lojsan

Har du kramat henne/honom? - Hmm aa det har jag nog nu när jag tänker efter

Har du sett personen full? - hehe aa har jag gjort!! ;)

Är personen äldre än du? - Nix!! hon är 2 år yngre


Namn 97Monika F

Är han /hon vacker? - Jaa mycket söt människa! Är grymt avis på hennes hår!! Alltid vart det.!!

Minne av personen? - haha. Sekelskiftet!!  Hennes fest där!! =)  Och hennes hundar!! =)

Har du hennes/hans msn? - hmm nää faktiskit inte nu när jag tänker efter


Namn 99Maggiie

Står han/hon nära dig? - yes, she is my aunt!! =)

Har du kramat personen? - Yexbox!! Massvis med gånger!!

Har du varit förtjust i honom/henne? - Nää hon är som sagt min moster!!


Namn 100 - Bucht

Första tanke? - saknar tiden!!

När träffade du senast personen? - Ojoj dte var satans länge sedan... Sommras kanske.. :|

Varifrån har du fått hans/hennes nummer? - Hans kära moder!! =)


Namn 105 - Rönnen

kramat personen? - inte alla där, men en hel del.. ;)

kysst personen? - hahahahhahahahaaha!! Nää det har jag inte!

sista bokstaven i namnet?   N


Namn 113 - Tommy E. LarZon

när pratade du med honom/henne senast - Jisses!!! År och dar sedan det. =(

har du varit/är förtjust i honom/henne? - Har alltid haft ett speciellt öga till honom, men mer som en broder!! =)

skickat sms till personen? - Yes!! Men det var också länge sedan!!




Jag kan ju själv säga att jag hade väldigt roligt när jag gjorde denna!! =)


RSS 2.0