En nostalgi tripp tack vare moder!!

Halloj!!
Idag när jag slutade jobbet kl 14.00 tänkte jag att jag jämt bara skulle in om till mamma och tjöte lite innan det var dags att gå upp till mig och fixa å trixa lite. Men jag har fortfarande INTE kommit hem.
Men iallafall så sitter vi vid köksbordet så berättar hon att hon haft lite nostalgi här hemma, som jag nu skulle få hör. Men jag fick inte följa med och kolla vad hon skulle visa, men självklart tänkte jag att hon hade hittat någon låt från hennes ungdoms ljuva dagar. Så 80-tal tänkte jag. men fatta om jag fick värsta chocken när det var Fronda-Rullar Fram som hon drog igång. Och jag började då direkt tänka tillbaka på den ljuva tiden med Susse, Tasken & Nattiz och tiden då!! DAMN!!!!
// Love K!

34,5 timmars jobbhelg

Halloj!!


Jaa nu har jag varit ledig i 2 dagar, men känne rmig ändå inte dirket uppåt för att göra denna helgen, men men.. Får väl tänka som vanlig; CASH!!! Det blir pengar i slutändan.. Men ändå, vet att det kommer funka bara jag kommer ner till jobbet, men tiden innan man är där är så satans dryg så jag vet ej vart jag ska ta vägen. Och idag börjar jag inte förrens 14.30 vilket känns lite skumt, inte van vid det juh.. :P haha!!

Och inte något vettigt har jag gjort när jag vart ledig, eller aa tog en snabbis på stan med Emelie i onsdags men det är också det enda vettiga lixom!! haha!!

Nää ha en underbart mycket bättre helg än mig!! ;}

//K!


I'm in love!!

with:


 


Bara älskar det!!


Valborgsmässoafton!!

Orkar inte direkt uppdatera med ord. Så ni får lite bilder från gårdagen;


     



 
Denna mumsiga bit kostade 20 jävla kronor!



// K!!

 

 


RSS 2.0