Bilder 19-22 Maj 2011

                 

Vf är alla så satans sociala?! VILLE JU INTE!!!

Heeeej!!


Jaaa igår var det grillning runt huset som stod på schemat. Det var jag, min BIAAATCH, Wilma och Freja. ;} Det var riktigt mysigt och riktigt skönt.
Men när kl var cirka 19 ville damerna köpa glass och gå upp och kolla film. Jag kände då dirket att " Nech för helvete. Har ingen lust att dra in, lämna några bira så stannar jag en stund till". Så det gjorde jag, och kände att guuh så skönt att sitta ensam och lyssna på musik,kvällssol och några kalla biror!! Men tror ni jag fick sitta ensam länge eller?? Nää för då kom det 2 killar och 1 super gosig pitbull som stannade och snackade ett jävla tag. Och när dom drog hann jag kanske vara ensam i 3 minuter så kom nästa dude. Så då kände jag att det var lika bra att bara knata hem igen. Skulle ändå inte fått vart ensam. Går där på vägen och självklart stötter man på människor som ska vara super sociala och snacka som fan. VARFÖR?!?!?!?! Stod det SOCIAL i min panna eller?!?! Visst är det roligt när folk är trevliga och snackar men inte just igår, ville ju bara ha en stund för mig själv ju!! Men ICKE att det hände lixom.

Idag var vi in till Söder i någon gigantisk lång lekpark kul för barnen. Sedan vart det ju själv kalrt lite Mackidoncki! Hem en snabbis och vidare ut till skolgården med brudarna. Där lekte vi av oss en del. Hem igen en snabbis och nu har brudarna inklusive min bitch dragit ut på en cykeltur, medans jag sitter hemma och ölar, pluggar, dunkar musik och bloggar.

Så nu ska jag ta en rök paus och sedan fortsätta med denna förbannade jävla Företagsekonomin!!

// K!


" Pappa är din brud "

Hej!!

Igår hade vi picnikFrejas dagis. Wilma och Casper kom också dit,även 2 kompisar till Wilma. Det var riktigt mysigt, lite väl blåsigt men det funkade iallafall. Det var baugetter, jordgubbar, amerikanske chokladmuffins, mini pickels och oliver. Mums mums!!

Sedan var det Qviding-Hammarby som en satt och kollade på. Jag, karlsloken och Freja. Sedan så sa jag till Freja av någon anledning att Micke var lite kokobäng. Och hennes svar var:
-" Nej Kim, pappa är din brud!!" (brud= bitch)

Efter det var det KÖRT!! Fuck i helvete vad jag garvade. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Fatta lixom att en liten oskyldig 6 åring i princip säger att pappa är en bitch!! Hur underbart är inte det lixom?!?! Det är det jag säger, kan ju inget annat än att älska dessa förbannade jävla underbara branen alltså.

Förresten så förlorade Hammarby, så min brud är inte Hammarbyare längre, efter 25 år så ska han byta lag. Tur man lever i en demokrati så man har rätt att ångra sig, ångerrätt med andra ord. Det lutar väl åt AIK tydligen, men det kan jag ta hade det blitt DIF hade jag vart tvungen och ta ungarna och dra långt uta bara helvete!

Nää nu ska jag nog bada, plugga, diska och fixa lunch åt min brud! ;}

//K!!



Just det var och handlade när jag hade dumpat Freja på dagis, då springer jag på en liten snorvalp som rycker tag i mig och säger: "nej du hinner inte in och handla, då kommer du förrsent till skolan". Och det visade sig att han trodde jag gick i 9:an. Men jag tror i och för sig att han bara ville ha en anledning att snacka med mig.

Men inte nog med det, när jag går där på vägen hem i min helt egna värld så svänger det ut en bil, chaffören kunde ju inte ha flot mer än vad han gjorde. Inte nog med det han satt och snackade i telefon, och vips så var bilen och han uppe på trottoaren.
Hur faaaaaan vore det om en koncentrerade sig på körningen istället för att glo och snacka i telefon, så slipper det bli så pinsamt när man "råkar" köra upp på trottoaren.
Helt galet sjukt!!


"barnpassning" och pluggning

Halloj!!

Precis kommit upp ur badet och ska snart göra mig iordning för att hämta Freja på dagis. Hon hade nästan vart vaken hela natten och hostat,men eftersom dagis skulle till skolan idag så ville hon verkligen dit. Så jag ska hämta henne när dom kommer tillbaka,strax efter 10. Sedan ska jag nog bädda ner henne i soffan i deras rum för att själv sätta mig i vardagsrummet för att göra 2 st uppgifter och skicka in idag.

I helgen så vette tusan vad som hände.. I fredags var vi in till grannen för att kolla vad han spelade in,musik visade det sig. Sedan drog vi vidare till Thomas. Nån kille som var där för att bli tatuerad som aldrig träffat mig eller Micke,han visste nog int vart han skulle ta vägen när vi kom och jag fick älskling att sitta fint som en liten duktig hund på golvet. Thomas hölll på att tatuera fel för att han skrattade så förbannat mycket. =)
Men när dom var klara runt 21.30 kanske så skulle dom upp och grilla,men den iden var inte jag och älskling med på. Utan vi gick hem,var hemma en stund fick för oss att dra kom halvvägs då drog vi upp igen. Lika bra det lixom. Somnade på soffan vid 01 tiden vaknade 4.30 då drog vi vidare in i sängen..
Lördagen vaknade man kl 7 på morgonen gick upp drack kaffe och kollade massa b-filmer. runt 13 kom Jocke och Grim hit. Jag och älskling cycklade till systemet och BR. För det skulle vara ett litet kalas för Wilma igen,men ute på gården så hade vi lust var vi välkommna. Så vi var väl där ett antal timmar faktiskt. Var nog lite skumt för alla inblandade men barnen verkade ha roligt iallafall.
Älskling somnade väl på soffan efter det runt ca 18 tiden. försökte få liv i han,vi hade bestämt att gå upp till Räven och ta en öl och sedan hem för mer film tittande. Men det sket sig kan jag ju lova. Han hade verkligen slocknat. Så jag duchade klädde mig och gjorde mig iordning. Sedan skickade jag ett sms till Cilla,(älsklings exfru), hon var hemme i Hökarängen och grillade så jag var välkommen dit. Tänkte jag ska iallafall försöka få med mig älskling. Det tog tid för honom att förstå att det var JAG som hade skickat sms till Cilla och var på väg dit utan honom. *haha!! Vad ska man säga lixom?!?  Men han blev med till slut soft,lugn och trevlig kväll vart det iallafall.

Nää nu dags att börja göra sig iordning.

//K


Världens bästaste bästa!!

Halloj!!


Jaa ni igår var det INTE min dag kan jag ju lova er!! Allt var bara totalt värdelöst. Men som tur är har jag världens bästa! Så jävla underbar så det finns inte! Trodde bara sådana killar fanns på film.

Allt började på förmiddagen när jag sotd och diskade, bestikstället föll omkull! Då var det kört för min del. Det var nära att jag tog den där jävla stekpannan jag höll i handen och slängde in i resten av diskstället. Men kom till sans och slängde ner den i vattnet istället. Sedan var den dagen förstörd. Tappade allt, fattar ni för det lilla?!?! Men men sådan är jag tydligen!!!

Men det blev lite bättre under dagen och jag gick och hämtade Freja, var ute och gungade utanför dagis till älskling kom, då drog vi vidare tlll Fagerlid. Lekte runt där tills det var dags att knata hem så det blev något käk. Inte för att jag käkade eller hjälpte till, tog en värktablett och la mig på sängen med huvudvärk ont i magen och tårar som bara sprutade.

Har aldrig varit så känslosam under mensen. Helt galet. Satte mig på balkongen senare mot kvällningen och skulle röka, då bara började jag gråta. Bara så där utan anledning. Inte konstigt att man kände sig totalt utmattad när ungarna hade lagt sig och jag la mig i älskling knä. Är verkligen INTE van vid att vara så känslosam. Inte min grej. Men som alltid när jag låg och snackade med älskling så har han svar.
" Du har nog bara kommit underfund med att du inte behöver vara den glada, starka tjejen. Utan du känner själv att du faktiskt kan vara en liten flicka som bara vill vara lite ledsen ibland."
Man kan ju inte annat än att bara älska karln ju.

Nää nu ska jag fixa lite här hemma innan det är dags att cykla in till Farsta!!

// K


Mens och otålig!!

Hejssan!!


Nu är det en sådan här vecka att jag har världens humör svängningar och otålig som fan. Går det inte på en gång så kan det helt enkelt dra åt helvete. Gaaaah!!
Så illa att min karljävul håller sig på avsånd. ILLA ILLA!! Men men mest synd om ungarna tycker ju jag eftersom dom kommer alltid vara här den veckan jag är sådan. =(  Men men dom härdas väl till slut.

Jaa vad har man gjort sen jag var inne sist och skrev då..?? *tänker!!

I fredags tog vi med oss ungarna till Fagerlidsparken och grillade och lekte lite, eller jaa jag gjorde karln tog hand om grillandet och satt sedan och bara njöt. Men som vanligt så hade man hur många ungar som helst att föda.. Men så länge det finns så varför inte lixom?! ;}

     

På lördagen cyklade jag,älskling och Wilma in till Farsta så hon fick handla sina presenter från oss!! =) Mycket nöjd vart hon iallafall!!
Det var mycket cyklande den dagen men det var skönt, iallafall så fort vi kom hem så jag fick ta mina allergi tabletter. =)  För dom är jag ju rätt duktig på att glömma.
Sedan vart det film på kvällen. Och karlhelvete slocknade strax efter 20.00!! Då var jag faktiskt lite pissig på honom!! Men det fick han lida för under natten!! *mohaha!!

Annars har det vart som vanligt. Men nu har jag äntligen fått svar på när jag ska få mitt studie stöd. IMORGON!! WOOHOO!!! =)

// K!


Cirkus avslutning

Hej!!

Jaa igår blev det en promenad till Högdalen för att kolla när Freja hade sin cirkusavslutning, med en liten uppvisning för föräldrarna. Hon var riktigt super duktig. :D

  

Wilma var även där så hon fick sina födelsedagskuvert som vi hade hemma. Hon blev också superglad. Kom på massa saker hon kan köpa på Toys R Us. =)  Så go så!! :D

Middagen igår blev väl lite si så där. Jag käkade i och för sig nuggets, ris och sötsur sås!! Det är ju så förbannat gott!! Och älskling käkade fil med flingor och mackor.

Och hela jävla morgonen har man suttit och ringt mellan CSN och Jensen Education om mitt f*cking jävla studiestöd. Hoppas verkligen det blir ordning på detta nu!! För fan annars vet jag inte vad jag tar mig till!! Bombhotar dom eller något. Nä då men det sätter ju mig i en jävligt pissig sits lixom!! =|

Dom ringde nyss från Jensen och berättade att dom också vart i kontakt med CSN och att dom kan inte se att jag är regad på Företagsekonomin, vilket hon tyckte var väldigt konstigt eftersom jag lämnat in den enda uppgift vi haft i tid och inget krångel. Men Jensens och CSNs datorer är tydligen synkade så dom uppdateras varje tisdags natt och torsdags natt. Men seriöst!!! F*cking jävla bullshit alltihopa!!

Nää nu ska jag sätta mig och fortsätta mitt satans pluggande!!


3:dje maj 2011 och det snöar!!

What The F*ck?!?!?!

Man vaknar upp är på bra humör, sätter på lite kaffe drar igång tv:n och datorn. Hämtar mig lite kaffe tar en cigg och går ut på balkongen. Och vad fan möts man av?! Joo f*cking jävla snö!!!!!!!!!!!  Det är ju helt galet alltså!!

Naaw min lilla bääse vart lite hängig igår, såg helt förstörd ut, helt liten och ynklig!! =(  Men kändes inte som han hade feber inatt iallafall, men får se. Hoppas han klarar dagen iallafall!!

Idag är det meningen att vi ska cykla till Högdalen och gå på Frejas cirkusavslutning, men vi får la se. Känns lite si sådär när man packat ner alla vinterkläder.

Idag fyller även stora tösen år. Hela 11 år! Galet!!

Freja Wilma & Casper

Nää nu blir det plugg!!


Motorvägs spring!! Muppkarl!! ;}

Halloj!!

Jaa vad ska man säga.. I fredags så inledde i eftermiddagen med en bira ihop med Thomas nere på bänken i solen. Inget fel på det inte!! Det slutade med att vi bestämde oss för att dra in på Bajen match,men åka så man köpte biljetter svart. Men innan vi ens kommit så långt så här nere vid bänken så hade jag och karljäkeln ölkrig. Jäkla onödigt på ölen kan jag ju lova er.

Älskling  Älskling & Thomas


Men vi tog oss in till Gullmarsplan,bira på vägen, en Thomas som ramlar och stukar handleden för att någon jäkel rykte undan det sista trappsteget. Vi fixar biljetter, jag och älskling hamnar på Östra och ThomasSödra. Så jag och älskling var tvugna att dra runt halva stadion. Men min underbart störda karl drar med mig på en helt fel väg,vi hamnar på totalt fel sida motorvägen.
Men först fick vi springa under en bro utan trottoar och brant som fan, sedan hoppa in i en buske för att klättra över ett staket. För att då SPRINGA över motorvägen. Men som jag sa till min karljäkel, "Vad gör jag inte för dig och ditt älskade Bajen?!?" ;}  Allt gick bra iallafall, vi kom över och in lagom till andra halvlek. Älskling köpte en öl och jag en kycklingwrap. Nog den godaste jag någonsin käkat faktiskt. Men för 60kr ska den faaaan smaka bra också!! ;}
När matchen var slut så skulle vi gå ner för alla dessa trappor,fatta att jag höll på att dö av skratt när jag upptäcker att jag går och håller Micke i hans skärp som ett fucking jävla koppel för att han inte ska snubbla in i människorna eller bara trilla.. Helt enkelt, han var min Bitch.. ;}
Det var vår fredag.

I lördags var vi ett gäng som drog in till Farsta mitt på dagen för att köpa lite bira, vin och sådant man ville ha under kvällen.
Vi kom tillbaka och Thomas följde med oss upp och kollade fotboll och trav. Sedan drog han och jag och älskling skulle ta en powernap, på cirka timme. Vi skulle upp kl:19.00 alltså, men TVÄR vaknar kl 20.00. Och som vanligt slutade kvällen nere hos Thomas.. Ingen skräll där inte! *haha!!

    


Nää nu ska jag fortsätta mitt pluggande!!


RSS 2.0