Fiskning vid Sölje!

Hej!!

Nu var det några dagar sedan.. Men har inte gjort någort speciellt. I tisdags var jag,Fredrik,Bosse,Sara & Bamse i väg till tjärn och "fiskade". Jag och Fredrik fick inte en enda jävla fisk, men Bosse fick 6 st regnbågar, Sara & Bamse fick 1 abborre och en regnbåge.. Så det gick inte så bra för någon egentligen, bortsett från Bosse då!! =) *haha!!

                


Så.. NU ska jag göra mig iordning innan man ska iväg till jobbet!! *suck!!


// PuSS!!

Alltid lika roligt..

Hej!!

Idag när jag hade slutat jobbat så skulle vi till Bergvik, och inte nog med att det brukar vara roligt så såg och träffade man människor som man inte stöter på var dag!! :D  Och det var roligt.. Det var Björn Westman, Viggan Och L.Thorin..  Var verkligen AS länge sedan man träffade någo av dom så.. :D 

Nu sitter jag här hemma och orkar inte göra ett skit med tanke på värmen.. Blää säger jag bara..

Nää nu blir d nog att dra in i duchen och svalka sig lite grann!


// PuSS!!

ÄNTLIGEN!!

Hej!!

Jaa då har man äntligen kommit hem och ta't sig en dusch, käkat lite och så har jag köpt mig en dator idag, eller jaa Fredrik & Peter åkte iväg. =)  Men jag är super nöjd även om det inte är värsta, men den duger absolut för mig och för det jag ska göra.

Fy satan vad varmt det har varit idag.. Shit alltså.. Och i det har man jobbat.. FY FAN säger jag bara.. Ska även jobba imorgon, men då är det dagen så det känns lite bättre, för då har jag ju hela eftermiddagen på mig att hitta på saker..

Nää nu ska jag strax hoppa i säng...

C Ya'll!!

// PuSS

Smecko!!!

Hej!!

Peter,(mamma gubbe), irngde förrut och undrade om inte Fredrik kunde åka in till stan för att kolla om han hade hivat upp rutan på bilen, mamma och han är förresten på väg till Stockholm för att ta en Ålands kryssning.. Så han har parkerat bilen inne i stan och nu vet han inte om han hade upp rutan!! *haha!!! Jävla smeck vet du! Så snäll som min gubbe är så har han nu åkt in, fast han nyss har vaknat!  Det är min babe det!! ;)

Nu ska jag strax till tvättstugan och kolla läget med kläderna, om det hinner bli klart innan man ska iväg till jobbet. Men det mesta hinna nog bli klart iallfall!! =)

Ha det super!!

// PuSS!


Kvartifem

God morgon!!

Faan vad trött jag är.. Förstår inte varför jag inte kan sova som man ska. =(  Vaknat flera gånger under natten, varit uppe och pissat, så till slut när klockan var kvart i fem så gick jag upp!  Då orkade jag inte ligga kvar och försöka ens.. :|  Men men gör ju kväll imorgon så man kanske skulle kunna ta en powernap när  man kommer hem, bara för att man ska orka vara vaken länger än till 21.00!  *haha! =)

Sitter här med min tredje kopp kaffe och min tredje morgoncigarett.. Har spelat lite under tiden som man käkade sin dagliga risifrutti!! *mums!! =D

Nu vet jag inte längre vad jag ska skriva så det är väl bäst och ge sig..

//PuSS!!


Louise & jag förfestar till våran bal, 5/6-2008

Jobb och sedan liten släktträff

Hej!

Aa, då sitter man här och väntar på att klockan ska bli 6.40 så att man kan knata iväg till jobbet. Tror jag ska höra med arbetskamraterna om jag kanske kan få sluta 13.30, så att jag hinner ta en dusch innan man ska över till mamma. Men det tror jag inte är några problem. =)

Måtte jag aldrig bli dement, då dör jag hellre tidigare.. För usch och vara så som vissa är.. Nää, verkligen INTE!!! Då hoppas jag istället att jag blir som gammla mormor.. =)  Det vore något ni.. Drygt 95 år och bor ensam i huset och klarar det mesta själv! Så skulle det vara för alla, men så är det ju tyvärr inte. =(

Nää nu ska jag käka innan det är dags att dra!!

C U Later!!

// PuSS!


Sen Frukost!!!

Hej!!

Sitter här hemma och käkar mannagryns gröt.. Lite sen frukost, men det blir iallafall en!! ;) Kom ju på att jag måste käka något innan man ska iväg och jobba! Så nu har jag snart det gjort!

Imorgon kommer släkten!! :D  Eller jaa till mamma, men vi ska nog tamed dom hem hit också så att de får se hur vi bor!! =)  Det trot jag blir toppen, det är ju inte var dag som man träffar dom! Det är släktingar från Skåne och så min kusin som är bosatt i Stockholm. Men det ska bli kul och träffa dom!

Hmm nää nu ska jag nog käka färdigt och sedan hjälpa älsklingen att plocka!!

C Yah!!

// Puss!!

Ass in the air, digga läget bara!

Hej!!

Sitter nu här hemma och lyssnar på musik och diggar fan själv!! Älsklingen springer runt och håller på med sitt här, har inte en aning om vad det är. Men det är jag van vid vid detta läget!! ;)  *haha!!

Hmm aa imorgon ska man jobba då, men det är väl inget ovanligt.. Faan känns lite surt så att nu kommer den första gruppen tillbaka från sin semester, men det är dom som man har jobbat med nu som man kommer mest överrens med, jag kan tycka så ibland.. men det kommer att gå alldeles utmärkt..

Nää om man skulle dra på ytterligare en film, men som vi hoppass är bättre än de senaste man har sett, för dom har varit rena skiten.. Men men vi hittar nog något till slut!!


Ta hand om er!!

// Puss!

Ensamt är underbart!

Hej!!

Sitter här hemma helt själv och det är helt underbart, har ju inte så mycket egentid nu för tiden. Så nu njuts det!! ;)

Älskling är med styvfar min och sina föräldrar och handlar på Wåxnäs, så då stannade jag hemma och ska snart börja plocka lite här hemma!!

Vad gillar ni min bild nostalgi som jag har haft då?? *haha!! Lite onödig men mycket roligt, iallafall för mig!!

Faan vad underbart det var och föra över min musik från min gammla datorn som jag hade på KRP då, saknat den musik ju.. ;)

Nää nu får jag nog ta och sätta i gång här då!!


C Yah!!

// xo xo

More,more and more

Året är fortfarande 2007:

Susse Jeanette Dennis Jag Jon,Morgan & Sara Mogge & Fredrik Tony & Tommy Dude,PeeKay & nån Bella Nettan & Jag Quando Fredrik Jag & Quando Micaela & Louise Louise & Jag Familjen Fredrik Jag Bukett Tilda & Jag Freddrik Moi Fredrik & Jag Jag  Lojsan & Jonna


2008 kommer senare, orkar inte lägga upp mer nu!!

// xoxo

Mer bilder


Året kallades 2005:

Jag & Emelie 
Jag & Tasken Tommy & jag Peter & Jag Jonas & Mogge Anna & Karl Ida & jag Mogge,jag & Jonas Grabbarna Grus Nattiz Susanne Emelie & Jag Mumsig pizza Jag,Louise & Emelie  Glad JonnaHappy Lojsan BoBBo & Ärtan Moi 


Året är nu 2006:

Annapolis Susse Bias Susse Bias Jag Sara,Susse & Emelie Tommy Bucht Emelie Dennis Walle Linda.L Linda.TTösera Sabina  Jonna med bröstenLojsan & Jonna Lojjsan är sugen Louise är väldans happyJag Lojsan,Jonna & Sabina Lojsan Jag Susse Jag Sofie & jagAnna & Linda Johanna & Jag Jag pimplar vinEN rumpuggla i Branäs Louise skurar LouiseJag,Anna & Susse Jag Emelie,jag & PeterSusse & Nordh


2007:

Alexander Carro & Tilda Min sura sessa Bucht & Bella Mogge J Tommy & Dennis Bella & MOrgan Mongo Morgan Sofie & Micke Pimsan pimplar Walle Jag & Susse Fredrik,Tilda & jag Tildisen Sessan min Sessan & jag Johanna & Fredrik leker Jag Mogge J Susanne Clarke Kim Micke Ess Susie Q Blåsfisken Pernilla Clarke & Emelie Johan,moster & kusin Moi Töser från klassen Ylva & Lojsan Texterna säger sig själva Alkoholen Sara-Lisa & jag Dennis,Niklas & Lillan Susse S-L & S-L Studenten Lyckliga jag Jag Mamma,jag & minime Patrik & Jonna Linnea Louise Jag,Louise & AnnaLiz & Patrik Jag Bobbo Jag,Daniel & Sofie Walle & Jag Dennis & Fredrik Linda & Fredrik Mogge,Jimmy & Daniel Fredrik Susse & Nettan Moster med barnen jag Anna & jag Quando & Fredrik Jag & Quando Mig Quando Fredrik & Alex "Pappa" Fredrik Alexander Pillan & Sara Jag & Susse Tommy Pillan & Nattiz Mogge,Peter & Tommy Mogge dansar jag Susse Susse,Dick,Fredrik & brud Dick & Susse  jag Fredrik Takida Anna & Jag Fredrik med mor sin  Bröderna 


Gick inte få med mer bilder, så jag ska fortsätta min nostalgi tripp nu!!


// xoxo

Lite blandade bilder

Alexander & Fredrik Alex Tilda AffeNick Fredrik & Alex Grabbarna Nyqvist MIdsommarmat Snurran Björn & Sara Sessan min Älskling Moster med familj Mumsig tårta Maestro Roligt att åka Maestro njuter Söa Söa Söas baksida 


Det var jäömt bara lite bilder för att jag inte hade något annat för mig!!


C Yah!!

// xo xo

Träff

Hej!!

Jaa idag ska vi ha en liten släkt träff, typ liten bara.. Det blir jag & Fredrik, mamma & Peter, moster, Perra och barnen, mormor och sedan Conny.. DEt är därför vi ska träffas för att vi inte träffar han så ofta,men han bor ju i Skåne så.

Är faktiskt en del som har hänt sen jag skrev sist.. Aa i tisdags var vi iväg och badade men det vet ni ju redan, i torsdags var vi iväg igen.. Jag,älskling,Sara & BAmse drog till baksidan av Söa, vi ville ju att Maestro skulle kunna springa fritt, det blev även grillning, badning och lite alkohol. :D  Så där skit mysigt var det!

Kommer blirder därifrån nåpgon dag..

Men nus ka jag sätta mig och spela..

C Yah!!

// Puss & kram

Tasken idag!! ;D

Hejj!!


Jaa idag var man in till stan för att ta en fika me Emelie a.k.a Tasken, för er som inte visste det. Alltid lika trevligt, fast du var VÄLDIGT negativ idag.. ;)  Tycker om dig iallafall!!

 

Efter det så skulle jag möta babe och Bamse på Clas Ohlson, där köpte Bamse en båt som såg ut som en haj,typ, som skulle vara som en sådan där ring man har åkandes efter båten.. Faaaan vad roligt det var, och fint väder kom det med båtandet.. Både jag och älsklingen blev faktiskt lite solbrända, och det är ju aldrig fel. :D

Nää nu får jag ge mig med min data tid för babe blir så otålig när jag ej är så social!!

C Yah!!

// Puss & Kram

Seg som få!

Hej!!

 SItter hos mamma nu och har gjort det den senaste timmen..  :|  Har haft svårt att sova och så, och när Fredrik gick och la sig på soffan orkade jag inte ligga kvar i sängen, lixom kände mig utvilad.. Men det var då det, för det gör jag verkligen inte nu!!!

Men men är ju ingen ide att sova nu, börjar ju jobbba om  timmar ganska så exakt nu så..

 Nu håller på och cracka ett spel nu...


C Yah!!

 // puss & kram

Jobb & värme

Hej!!

Aa,ska jag snart iväg.. Först ska jag ut med hunden,sen hem tillbaka för att duscha för att sedan dra vidare till jobbet.. Idag börjar långhelgen då! Fredag till måndag, lite drygt.. Men det funkar bara man kommer dit så.

Faan att det ska vara så satans varmt då, så in i helvete varmt ju.. Och kvaft!

Nää nu ska jag spela en st

Rött... =)

Hej!!

Sitter med färg i håret nu, det ska bli rött, eller jaa i röda nyanser iallafall! ;D  Ska åka till stan och möta up älskling om drygt 50 minuter... Så ska vi åka till mormor och hjälpa henne lite och få lite nybakat!! ;)  *mums!!

Sitter i valet och kvalet om jag ska sminka mig eller inte.. *tänker!!  Aja det blir som det blir, men lutar väl mest åt att sminka sig..

Faan färgen ska sitta i hela 20 minuter till, det känns så satans drygt..*suck!!

När vi kommer hem sksa vi dola och lite sånt här hemma, så att det blir lite mer organiserat. Förresten tror jag att jag ska köpa ett par byxor som jag kan ha på jobbet, eller om det blir två par, vi får se vad jag tycker att jag har råd med.. ;P  *haha!!

Nää om jag iallafall skulle ta och klä på mig nu!!

C yah!!

// Puss & Kram


2 dagars ledighet!

Hej!

Gosh vad skönt det känns och veta att nu är jag ledig i 2 dagar, fy fan vad jag ska njuta!!! =)  Fast imorgon ska vi in till stan och handla någon sådan dör universaldosa som vi ska åka upp med till mormor.. :D Fan det känns som om jag inte har varit på kronoparken på evigheter.. Känns lagomt skumt lixom!  Men men det får gå iallafall..

Nää om jag skulle se till att det blir något gjort här hemma, ska plocka lite och sen ska jag göra mat också!! *suck!

  // Puss & Kram

  Alexander & Tilda   Mormor

RSS 2.0