Gyllene Tider

Hej!!

Inge fest sugen jag blir när jag lyssnar på det då! JOOOO en hel del faktiskt, blir så där sugen på att festa hela nötterna igenom.. =)  Men det lär ju tyvörr och dröja innan man kan göra det!!  =(

Jaa som vanligt sitter vi här hemma och dolar medans vi väntar på Bamse..

Gårdagen blev kanske inte riktigt vad man hade tänkt sig, men Fredrik var nöjd och det var ju huvudsaken.. =)  Sedan var vi så satans trötta också.. Så när vi kom hem så tittade vi lite grann på tv:n men det blev inte mycket, för sängen ropade på oss!!  ;P  Och när vi väl hamnade där så dröjde det inte innan vi somnade kan jag ju säga..

Nää nu ska jag läsa lite nyheter..

//Puss & Kram

Morgondagen:

Hej!

Jaa imorgon blir det party då!! :D  Fan vad jag längtar till att man kan börja dricka imorgon då...  =) *hehe!!  Men det ska bli riktigt kul..
 Men det finns en hel del saker som ska göras innan.. Så det blir ju inte direkt sovmorgon inte, iväg kl 9.00 för att handla allt.. Men men det ska nog funka..

Det är så skönt när man har listor att gå efter så att det abra är att strycka..

Nää nu ska jag ha hjälp med min bränning..

Ha det super allesammans!!

// Puss & Kram

Söögen

Hej!!

Jaa nu är det inte många dagar kvar tills festen för babe är då!! =)  Det ska bli riktigt kul, fast ja inte vet hur många eller vilka som ska komma.. Men det märks.. Tycker bara det ska bli kul och jämt festa lite grann!
 Fast jag vet inte riktigt hur jag ska hina med allt som ska göras. *panik!  Men på något vis så löser det sig alltid. =)

Mm då blir det grilla ikväll då, eller snart kanske, börjar bli lite smått hungrig.

Nää om jag skulle ta och hämta min skvalerblaska och bläddra i lite grann innan man börjar med maten..

// xo xo

 Jag & min sessa      Och vi igen


Hola!!

Hola amigos!!


Det blev iallfall Espana som vann igår!! Så satans roligt!! ;D  Super nöjd med det jag!!


Hmm, får se om Fredrik åkerin till stan idag då med far sin... Tror faktsitk inte att jag följer med då.. I och för sig sitter jag hos mamma, men iallafall..

C Yah!!

/ Ciao!!

My Gosh!!

Hej!!


 Nu sitter jag i mamma & Peters lägenhet, dom är i Uddevalla! Så det är riktigt lugnt och skönt!! Speciellet med tanke på att vi, eller kanske jag, betet sig som idiot(er).. Men jag tror på båda iallafall.. Aa skit samma det löser sig väl någon gång iallafall!!

Sitter och lyssnar på fotbollen, Spanien-Italien.. Tror jag hejar på Spanien faktiskt.. Orkar inte riktigt engagera mig just nu! BAJSBAJBAJS!!  Ungefärså känns det just nu!

Nää...

ORKA!!!!!!


Grannhelveten!!!!!

Hejj!!

Alltså jag tror seriöst att jag skulle kunna ha ihjäl mina grannar!! Shit alltså vad dom håller på på nätterna.. DEt är för fan skamligt! Åh blir så satans ARG, här ska jag upp och jobba på morgonen och de tar inte hänsyn till det.. Det gör mig så himla förbannad..


Men men jag får la börja ställa klockan tidigt på morgonen när jag  är ledigt också och då jävlar ska jag väsnas, det kan jag lova er... =)  *skadeglad

Aa, jag sitter på jobbet som vanligt och gör inte ett skit, men det var väl inget nytt.. :P *haha!!  Givande jobb känner jag..

Nää nu hör jag att det håller på och dolar med något så jag får väl göra det jag med då.. Nu när dom ska vara så satans duktiga och inte trötta som mig!!

// Puss & Kram

Jobb Jobb Jobb

Hej!!

Jaa nu sitter jag här på jobbet igen!! Och vad gör jag, inte jobbar jag för tillfället iallfalll... ;)  *mohaha!!  Sitter och bloggar jag, det är ju mycket roligare... *hehe!!

Nää ska bara skriva klart här och sedan gå ut och röka en snabbis och efter det ska jag ta upp de sista!! Så det är inte så där super mycket kvar att göra lixom...

Slutar kl 12.00 idag.. FY FAAAAN vad skönt!! =) Så då ska jag nog faktisskt hem och sova en timme eller något.. Ska ju lixom upp och jobba imorgon med..

Aja men nu hörde jag att Ann-Sofie gick ut och rökte.. Bäst jag skyndar mig!!


 // Puss & Kram

Midsommarafton

Hej!!

Jaa, då var det midsommar idag då.. Och jag sitter på jobbet och gör ingen nytta alls just nu!! ;P  *haha!! Närrå men idag har vi varit 4 st och det är inte det vanlugaste att vi är... Så det är riktigt skönt faktiskt, men ändå ganska så tråkigt för nu finns det inget att göra.. Men klockan är ju strax 13.00 och då ska de gamla ha mat så då får vi lite mer att göra...

Och efter jobbet ska vi hem till Fredriks familj.. Så vi får la se hur det går.. =)  Men det ska nog gå prima det.. Dom har till och med köpt kassler enbart för att jag vill ha det på midsommar.. :D  Och det känns riktigt bra det!!

Nää nu ska jag kolla med Matti om han ville byta tur imorgon.. =)  *hoppashoppashoppas!!

// Puss & Kram

Väldans trevligt!!

Hej!

Igår var man ute med några arbetsamrater och kökade och kollade på fotboll.. Det jag, Jeanette, Anna, Marja, Ann-Sofie, Fadhel och Anna-Maria.. Det var mycket trevligt måste jag ju säga.. =)  Och väldans god mat faktiskt.. *mums!!

Detta måste göras om lite oftare än vad det har blivit!! :D  Eller vad tycker ni??

Fan jävla fitt faan att vi förlorade mot Ryssland då!! Lixom aldrig förlorat en landskamp mot Ryssland, men det var ju självklart att det skulle hända nu lixom, när det enda vi behövde var oavgjort.. =(   Men men shit happens..


Aa, nu sitter jag här hemma och väntar på att mamma ska sluta jobbet så ska hon, jag, mormor och Peter åka och köpa en present till han.. Men han ska inte få den idag, utan nästa helg när vi ska fira honom... =)   Men han kanske kan få en blomkvast och en triss idag.. Kanske ska vara så generös idag.. ;)  *haha!!

Hm nää ska jag sätta mig och spela lite så länge..

C Yah!!

// Puss & Kram


Ut med arbetskompisarna!

Hej!

Ja då ska man ut och käka med arbetskompisarna ikväll då!! =)  Det ser jag verkligen framemot.. Att gröa något som bryter av den vanliga vardagen.. =) 

Men har ett probelm, vet inte vad jag ska ha på mig..  Med det löser sig väl när jag har duschat.. Aa, och sedan så missar jag ju matchen mellan Sverige och Ryssland.. =(  Och det tycker jag i och för sig inte om! Men det får jag väl ta för en trevlig kväll med folket.. Om vi nu kan kalla dom de. ;P  *skämt!

Nää om jag och älskling skulle ta och gå till affären innan han tjöter hõvve av mig här hemma!

//Puss & kram

Gratulerar..

GRATULERAR PÅ DAGEN MIN ÄLSKADE KUSIN VITAMIN!!!

Hoppas dagen din blir/är/varit toppen!! det är du om någon värd!!

 

HURRA HURRA HURRA
för dig min kusinvitamin!!

Vet inte jag!!

Hej!!

Ibland funderar jag på vad det örjaghåller på med.. OM det verkligen är så här mitt liv ska se ut för all framtid, inns det inga andra planer för mig??  Åhh, jag är så uttråkad ibland.. så det är inte sant!!
Ska jag inte göra något värdefullt, betydelsefullt av mitt liv eller ska det gå sin illa gång.. :|

BLIR INTE KLOK PÅ DET HÄR!!!!! 

Fan satt ochkolladepå bilder från Zakynthos...Faan vad jag vill ut och resa igen då!!

     
   

Ohh vad jag vill IGEN då!!!

Men men det får väl vänta tills det blir bättre så att säga..

Nää hnu ska jag väl strax ta och gå hem!!

// Puss!!


Gõtt!!

Hej!

Nu har Bamse varit här och hämtat Fredrik!! :D  Så jag får lite tid för mig själv nu! :D

Gud drömde om en kompis Tony i går när jag tog en powernap..  Var helt skumt, har lixom inte träffat han på år och dagar.. Så det kändes helt skumt juh!!  Men men så är det ju ibland!!

I lördags så var jag ju barnvakt åt Tilda, Alex & Alfred från det att jag kom hem från jobbet och fram till 18.30 typ.. Damn säger jag bara.. Var så slut på kvällen att jag tvårslocknade kl 21.00 ganska exakt.. och vaknade inte förrens klockan ringde kl 07.00 på söndagen.. Var så satans slut så det var inte sant!!  Hahaha!! ILLA ILLA!! ;)

Hmm nää nu ska jag ägna mig t något annat...

// Kim

Fi** faaan!!!

Hej!

ja här sitter jag och kan inte sova, änd har ja jobbat och ej sovit natten till igår.. men inte faaan kan jag sova.. plus att nu har jag ett öga som gör ont som få.. fick ett myggbett på ögonlocket som ser ut som en böld typ... *arg!!   ser ut som om jag har gått 1000 ronder mot Tyson,svullen och röd... *suck!!

hur fan ska jag orka jobba til morgonen och sedan vara barnvakt på det??  någon som kan svara på det?!? kommer vara helt jävla död imorgon kväll ju..

faan va saker det ska hända hela tiden förresten.. som typ ikväll när jag  och älsklingen skulle ta våran kvällspromenad så var det inte många millimeter från att fredrik hamnade i bråk, å sedan var det bråk med samma personer i en ganska så välkänd trappuppgång här.. snuten kom, folk blev tagna, annar folk kom som hade slägga, avkaparhagel gevär och något mer med sig, jaa just det ja dom var med i HA också.. :|  fattar nada jag, men det är som vanligt...

kan inte sluta tänka på att jag ska orka jobba nu till morgonen, visserligen börjar inte förrens 7.30 eller om det var 8.00 till och med.... men det märks.. *gäsp!!   sitter och gäspar hur mycket som helst och har gjort det hela kvällen, men inte faan kan jag sova för det.. oj vad mycket jag svär nu då, måste bero på att jag är så satans trött...

nää nu börjar jag bli hungrig också.. SKRÄLL!!

// xo xo

Trötter som faaan!!!

Hej!!

Fy satan vad trött jag är.. Vill bara sova, men det är lite tidigt för det Tezz, bara så du vet!! :P  haha!! Och upp imorgon ska jag ju iallafall, ska ju jobba till kl 13.00, och då ska jag hem och vara barnvakt..  Ingen vila här inte!!! Det är sådant man för göra den dagen man dör.. =)  

 Mina sötisar Alex & Tildis

Aa, och på torsdag fyller älsklingen 30 år.. =)  Hmm, får la se till att vi iallafall har en tårta här hemma.. Eller kanske något annat gottigt... Får se vad jag hittar på... Jaa, och nästa helg är det ju midsommar också.. =D  Men det rör inte mig i ryggen eftersom jag ska jobba fredag-söndag..


Hmm nää nu börjat jag fan bli hungrig också..

// xo xo

Vill igen ju!!

Hej!!

Nu sitter jag här hemma och väntar på att jag ska ringa min älskling, så ska ja cykla och möta honom!!

Så jag roar mig med att sitta och kolla på bilder från min student!! och jag VILL också ta den nu igen, då skulle jag nog se till att vara lite fullare än vad jag faktiskt var..

Fan vilket härj det är här i Skoghall då, och bara en person som orsakar så mycket.. haha!! Men jag blir inte förvånad om vi säger så.. Hade inte ni heller blitt om det var ni..

Hmm, nää nu är det dags att ringa!!

// xo xo

Tack för i fredags!! =)

Hej!!!

Faan vad kul det var i fredags!! Men jag vart så satans full när jag kom hem bara!! Shit asså!!

 
Så här full var g när jag kom hem, och hungrig var jag med..
Det blev toast,mjölk och Jay Leno!! =)

Men det var riktigt kul iallfall!! =)  Hoppas bara att det inte dröjer flera månader igen tills nästa party, men det gör det ju heller inte, bara fram till den 28 juni!! =)  Då ska vi fira älsklingen!! =) Whooo!!

Lite bilder från i fredags:

    
   
 


Nää men nu får det allt vara nog!! Ska ut och ta en rök!!

// xo xo

Liseberg & mammas födelsedag!

Hej!!!!

Jaa då var man på Liseberg igår då!! =)  Och fan vad kul vi hade det!
Vi blev ju bjudna dit av svärfars jobb, Akso Nobel!! =)  Och då tackar man juh verkligen
inte nej!!  Hehe!!

  

Vi sprang ju mest runt och spelade, men vi tyckte ju att det var kul iallafall!! :D 

Jaa idag fyller mamma år också.. Så vi har varit där nu idag och ätit smörgåstårta och jordgubbstårta!! :D  *mums

Nää men nu ska jag typ duscha eller något kanske!!

/ xo xo

RSS 2.0