??




Taking a break from life!



Om man..

..drömmer samma sak i över 1 veckas tid, ska man försöka tolka drömmen eller vad ska man göra?!?!  Blir lite frustrerad om jag ska vara helt ärlig!! Jag menar det är ändå en dröm som gör att jag inte kan sova ordentligt.. Men åhh!! *suck!
Denna dröm jag nu har haft i över 1 veckas tid, det är ändå inte första gången jag har den, har haft den ett antal gånger under ett antal års tid nu.. Den kommer och går lixom... :|

Vet inte vad jag ska göra?!?!?!?!??!?!?!?!?



Påsken & Kalaset

Godagens!!

Jaa nu var det ett litet tag sen jag skrev men har inte haft så mycket och skriva om...  Men det har iallafall varit påsk och Peter har fyllt år, så det var kalas här i lördags. Och full vart man,men man hade det satans kul.

                      


Måste ju även ta med lite förberedelsebilder;

       

Och givetvis är det ju jag som har gjort blomdekorationerna! =)

// K

SM-GULD SM-GULD SM-GUUUULD!!!

SM-GULD SM-GULD SM-GUUUULD!!!


Finns ingen känsla som kan beskriva huuuur jävla underbart det känns nu alltså!! Satt och kunde knappt andas den sista minuten!! Jag var helt förstörd och sedan när slut signalen gick så bara brast jag i tårar!! =) 

 

Och när jag såg matchen kom jag givetvis att tänka på min underbart underbara Anna Ö.. När vi tog guld sist så hamnade hon och jag i Skara.. =|  Vi tog oss inte hem till Kronoparken,men till Skara lyckades vi ta oss.. Hmm inge weirdo vi inte,eller tycker ni det?!?!  ;)  *mohaha!!  Du är guld värd stumpan min!!!!

     

Nää nu ska jag fira men något, men får se vad!!! ;)

15 beers ago






En riktigt trevlig kväll

Hej!!

Idag är man ganska så seg men för tusan.. Det ska väl märkas att det festades till en gnutta igår.. ;)  Eller vad tycker ni?!?  Igår var vi på Out Of Order MC, den fantastiskt underbara Liz hade tjejfest.. ;)  Det var mycket trevligt. Fast jag missade Thåström..

Så idag har det inte blitt många knop gjorda,gjorde lite käk och sedan har man kolalt på hockeyn!! Och Färjestad vann,vilket jag tycker var en självklarhet.. =)  *hehe!!

Så nu ska jag strax hoppa in i badet innan det blir Wipeout!!

//PuSS!

Kent- Utan Dina Andetag






Satans satan...

Hej!!

Imorgon är det fredag och D.A.D ska uppträda på Nöjes, men ska j ag dit?!?! NEEEEJ!!!!!!  För jag har inte råd.. =(  *snyft! Och en ännu värre sak är att THÅSTRÖM uppträder på Nöjes på lördag,men då ska jag heler inte dit!! *GRRR  Nee för jag har lovat att åka på tjejfest på OOOMC.. Plus att jag har inte råd heller så... Det sket sig från starten.. *suck! Men lite deprimerande är det allt.. Men samtidigt vet jag att jag kommer få väldigt kul på lördag.. 
 
 Och snart är det påsk också,för er som missat det.. ;)  Då blir det också kalas.. =)  Peter,(styvfar), fyller 45 år så då kommer det en satans massa folk.. Om nu alla kommer så blir vi runt 30 pers.. Och vi kommer även ha en massa folk sovandes här i vår lilla etta.. Men där det finns hjärterum finns det stjärterum.. Är det inte något sådant?!

 Nää nu ska jag träna lite.. Men ha en alldeles underbar vårdag hörrni!! :D

//PuSS



RSS 2.0