Hampus=Bebissnos!! :D

God eftermiddag mitt herrskap!!

Nu har vi alldeles nyligen kommit hem från Marianne & Göran!! Jag har snosat på Hampus som nu är 3 dagar gammal!  Och det var såååå gottigt så!! :D 

Tänkte ni skulle få se lite bilder från det nu;

        


Uppdatering med bilder

Hejssan på er allihopa!!


     
Vi hade Susse här ute på besök,så mamma passade på att bjuda på jordgubbspaj. Quando blev super kär i henne och Nick älskade hennes skor. ;) 

        
Och en dag här så cyklade vi ut till moster och deras sommarstuga och njöt i fulla drag.. =) 

    
Och en dag som denna var jag,mamma & Fredrik och körde lite minigolf. Var av Fredrik vann,(TYVÄRR!!),mamma på andra plats och självklart kom jag sist.. =(  *snyft!!

Jôbbing & kalas!

God kväll på er! =)

Helgen är nu över och jag har tillbringat den nere på jobbet, vilket känns alldeles underbart!!!!!!! Är SÅÅÅÅÅÅÅ lyckligt över att kunna jobba igen!  Om ni bara visste, det tråkiga är att den kommande veckjan blirk den sista veckjan för mig. Blir verkligen ingen bra lön här inte. satans jefla sjukskrivning. =(  *GRR!!!!!  Men om man ser det så här så är det första gången jag är sjuk sedan jag började joba där nere, vilket jag nu är inne på 3:dje sommaren,och även jobbat extra under höst/vinter/vår. Så det är nog helt OK!


Efetr jobbet idag så var det bara att skynda, skulle till Tilda som fyller hela satans 8 år idag. Satan vad tiden går fort!!!  Faan känns som igår då man var på sjukhuset ch hälsade på henner för första gången. Min lilla snutta!!! *suck!! Vart tar tid helvetet vägen?!?!


     

Nää  nu skall det klä på sig och spelas lite till innan det blir TV:n!

//Tuulii  (mitt finska namn tydligen enligt facebook.. ;D  )


RSS 2.0