Uddevalla & Blom's

Hejssan på er allesammans!!


Jaa måste ju börja med att berätta att jag kunde ha jobbat natten till idag FAST jag hade druckit öl!! HAHAHAHA!! Fatta vilken panik det var då eller??  Men chefen tog sitt förnuft till fånga några få minuter senare, vilket var tur för min del OM det hade hänt något.
 Så jag fick mina timmars sömn som jag hade hoppats på eftersom det var Blom's & Uddevalla idag. Hittade lite smått och gått där nere, lite mer julklappar till barnen och massa saker till mig själv. ;)  SKRÄLL!!! ;)

Sedan bar det av till Uddevalla, var av vi åkte först till Johanna och tog en snabbfika, vidare till Peters kusinbarn som äger en pizzeria och lunchade lite. Det var jag,Peter,mamma & mormor. Sedan åkte vi hem till Micca & Alecc. Och Freja & Elvis givetvis..=)  Där blev det lite mera fika..

 När vi åkte hem så efter ca 20 minuter i bilen tvärslocknade jag och vaknade när jag såg "Välkommen till Säffle"-skylten. Var en aningens trötter tror jag.

 Och nu blir det till att hoppa in i badet och sega lite. Upp tidigt imörra ju. Städa lite grann, Fredrik kommer hem imörra jämt så att han inte ska behöva göra allt, mer än att dammsuga kanske.. ;)

C U Later!!

// K



  

Ego Girl.. ;}


So Long Goodbye

Hejj!!

24 timmar har jag jobbat 16 timmar av dom.. =)  UNDERBART!!!! Lite lagomt seg bara, men det är la göttigt det. Hade en alldeles underbar dag fram tills nyss.. Men vad ska jag bry mig?!?!?!??!?!  ORKA lixom, inte mitt problem!! 

Jaa helt sjuk vilken dröm jag ahde igår när jag la mig och sov en stund innan det var dags för nästa pass. Drömde att killen såg ut som en jag känner men det var en annan kille som jag känner.. Hänger ni med??  Det var en av det trevligaste drömmar på länge.. ;)  Om vi säger så. MEN nu vet jag inte riktigt om jag kommer kunna se denna människan i ögonen på samma sätt utan att återkomma till drömmen.. hahaha!! Lite illa så.. Haha tror inte jag någonsin kommer se på han på samma sätt längre.. Det är sjukt vad en dröm kan göra med en faktiskt.

Nää nu ska jag lägga mig och slöa i soffan, blir en tidig kväll idag ska till Blom's & Uddevalla imörra!! Och sedan jobba kväll på söndag. :D

// K


MORD!!!

Hejjhejj!!

Jaa nu har jag suttit vaken i över 1 timme tack vare att katten väckte mig!! Snart händer det en tragisk olycka med katt helvetet!!

Inte mycket sömn över huvudtaget denna helgen. Så ska jag iväg och jobbaom 2 timmar.. JIPPI!!!!!!!!!!!!!


Fullt upp hela tiden! :D

Hallojsan på er allesammans!!


 Sitter nu här hemma å lyssnar på musik för fulla muggar!! Och livet är underbart!! =)  Fast är ju i och för sig jävligt trött.. *gäsp

 Igår hade jag en hel dag ute i Hynboholm hos Ida med barn!! Det var riktigt mysigt!! Och roligt!! :D Ida bjöd även på käk; hajmal!! :D  Aldrig käkat det förrut men det var skit gött ju. Så det kommer bli igen.

 Och idag vaknade jag runt 8.00 så kom Marianne & Hampus hit vid 10.30 tiden ungefär..

  

Nää nu ska jag nog lägga mig i söffa med katten och läsa lite Allt Om Historia!!

// K


....

Hejssan!!

Sitter man här och ska alldeles strax hoppa i säng.

Imorgon ska jag umgås med Ida & hennes yngsta lilla Freia, som är sjuk!! =(  Hon har vattenkoppar!! Kraken lilla!! Kommer säkert bli likadant för henne som det blev för mig. Jag ahr ju haft det 2 gånger tack vare att jag var såpass liten första gången jag hade det!!

Men jag ser i vilketfall som helst fram emot att träffas igen!! =)  Har ju inte setts sen i sommras nu så.. :D

Nä om jag skulle ta en tidning och lägga mig och läsa lite!!

Sov sött alla!! :D

// K!!


Dead By April-What Can I Say






I Can be the one

Heeeeeej!!!


Jaa ni!! Gick upp 07.50, när jag somnade vid 02.00 ungefär.. Men ca 6 timmars sömn är fasen bra för att vara mig måste jag ju säga. Men det är snart 2 timmar sedan och jag har inte riktigt vaknat till liv än.. ;) 

Trodde jag kanske skulle få jobba idag men det var någon annan som fick den turen.. =(  *snyft!!  Men fick en förfrågan om torsdag så får la hoppas på den då istället. Men skulle egentligen vilja ha allt, men man kan ju inte alltid få som man själv vill!! *haha!! Vilket i sig är JÄVLIGT synd!!  

Just det igår var det upp tidigt igen, för då skulle jag med mamma till sjukhuset och hålla henne sällskap, vet ju själv hur jävla tråkigt det är att sitta där själv och bara vänta. Så det var dagens goda gärning!! =)  Först skulle hon göra ett ultraljud på hjärtat,och läkarna kunde tydligen inte se något ovanligt.. Vilket var en lättnad. Så efter det gick vi ner till kaffeterian och käka lite lunch eftersom det var nästan 2 timmar kvar tills nästa tid. Och när vi satt där så kom våran gammla frisör som även är mamma till en kompis till mig. Hon är som sagt frisör MEN hon hade brutit  armbågen!! AJAJAJAJAJAJ!!!! Så som ni förstår så är hon sjukskriven nu.
 Men iallafall så när det blev dags att röra sig upp igen för nästa test, vilket var ett arbetstest, så visade det sig också gå hur bra som helst, det enda dom hade att säga var det där gammla vanliga tråkiga lixom, röra mer på sig gå ner lite i vikt och att hon hade högt blodtryck. Men det visste vi ju lixom redan. Så i princip så är hon helt frisk alltså!! :D  


Vad ska jag hitta på idag då för kuligt?!?!  Städa,tvätta??!?!  Nää det lät inte kul alls. Får se om mamma & peter ska till Ö&B, kanske man ska fråga om man får joina dom.. För Ö&B är alltid lika roligt!! =) 

Nää nu ska jag käka lite frukost!!

//K



Uppdatering

Hejj!!


Jaa ni vad har jag hittat på sedan jag skrev sist?? hmm massor skulle jag kunna tänka meii.. haha! :D  Men det vesäntliga är väl att jag har jobbat, beställt kläder, handtat kläder hämtat ut kläder och vart med Emelie & Kim. Emelie har även "skällt" på meii för att jag är så dålig på att uppdatera här.

Måste ju bara visa er jeansen och klänningen som jag har köpt på Haléns;

 

Så jävla underbara. =) 

Nää nu ska jag njuta av ensamheten och lite sådant som hör till!!

// Kim!!


RSS 2.0