Återkommer

Hej!!

Återkommer när jag får lite ny ork och lust att blogga! 

Men känner jag mig själv rätt så blir det nog om bara några dagar!! ;)

Jag vet Madde jag har blivit utmanad av dig, men jag tar tag i det då!!

// PuSS


Varför tänder hetrosexuella tjejer/kvinnor på just tjejer/kvinnor?

Varför tänder hetrosexuelle tjejer/kvinnor på just tjejer/kvinnor?

Det stod jag,älskling och en polare till honom och disskuterade inne på Pekås igår!! Det hela började självklart med att vi stod och snackade film, så kom vi in på en film med Angelina Jolie.. Och kom fram till att jag var nog den som dregla mest över henne.. ;)
 Vi kom iallafall på att i princip alla tjejer kolla in andra tjejer, VARFÖR gör vi det?? Jag menar jag hör väldigt sällan en hetrosexuell kille säga " WOW kolla magen på den killen" eller " Jaa det är något visst med den där Johnny Depp".  Helt seriöst så tycker jag attd et är en ganska så intressant fråga, eller är det helt enkelt så att alla tjejer är lite bisexuella iallafall?   *fundersam!!  För om vi säger så här så lovar jag er att alla ni tjejer har en kändis brud ni har ett extra gott öga åt, så har ni säker slängt ur en liknade kommentar som mig; Enda bruden som jag skulle bli helt lesbisk för är Angelina Jolie, fast det var ett mycket finare uttryck än vad jag brukar säga så ha lite fantasi så vet ni vad jag säger!! ;)  *haha!!


Och om ni har något bra svar på mina funderinga så kommentera gärna det!! =)

Vore uppsattande och höra lite åsikter faktskt!!  =)


// PuSS!





Vem är eran dröm tjej/kvinna??

Tog den av Jonna!! =)

Har du sett över 30 har du inget liv  ;)


[x] Aladdin
[x] Askungen
[x] Bambi
[x] Snövit & de sju små dvärgarna
[x] Djungelboken
[x] Pinocchio
[x] Fantasia
[x] Dumbo
[x] Peter Pan
[x] Lady och Lufsen
Antal: 10

[x] Törnrosa
[x] De 101 dalmatinerna
[x] Svärdet i stenen
[x] Aristocats
[x] Robin Hood
[x] Bernard och Bianca
[x] Bernard och Bianca i Australien
[x] Micke och Molle
[x] Mästerdetektiven Basil Mus
Antal: 9

[x] Oliver och gänget
[x] Den lilla sjöjungfrun
[x] Lejonkungen
[x] Pocahontas
[x] Ringaren i Notre Dame
[x] Herkules
[x] Mulan
[x] Tarzan
[x] Kejsarens nya stil
Antal: 9

[x] Atlantis
[x] Lilo och Stitch
[x] Skattkammarplaneten
[x] Björnbröder
[  ] Kogänget
[  ] Vilddjuren
[x] Alice i underlandet
[  ] Janne Långben the movie
[x] Anastasia
Antal: 6

OTECKNAT
[x] Pirates of the Caribbean 1
[x] Pirates of the Caribbean 2
[x] Pirates of the Caribbean 3
[x] Narnia
[x] Föräldrafällan
[x] George of the djungle
[x] Flubber
[x] The Mighty Ducks
Antal: 8

[x] The pacifier
[  ] Miracle
[x] The Kid
[x] Joe - jättegorillan
[x] Mary Poppins
[x] Remember the Titans
[x] National Treasure
Antal: 6

ANIMERAT
[x] Bilar
[  ] Superhjältarna
[x] Monsters inc.
[x] Ett småkryps liv
[x] Toy Story
[x] Hitta Nemo
[x] Den lilla kycklingen
[x] Dinosaurier
Antal: 7

Oj totalt 55 st filmer...Hmm kanske inte har något liv?!?!  ;)

Uhh så bra!!

Hejj!!


japp nu ikväll har jag och älsklig kollat på 2 stycken filmer igen! =)  Och om man säger så här så var det absolut värt varenda sekund av stilla sitttandes i soffan alltså!!  MHMHMM!!!  Me like!!

Changeling- Den utspelar sig på 1920-talet, med Angelina Jolie i huvudrollen för er som inte visste det. Och Clint Eastwood som regissör. Först ville jag egentligen bara se den för att Angelina var med och babe ville det för att det var Clintan som hade regiserat. Men vi blev väldigt positivt överraskade alltså!! =) En film som är mycket värd att se det kan jag lova er, och absolut om man gillar verklighets baserade filmer!

  

Underworld Rise of the Lycons- Den tredje delen av Underworld, men det är den som berättar hur det började med Viktor och vad han var för någon. Och varför Lucian är sm han är. Också en film som jag absolut kan rekomendera för er som gillar de andra Underworld-filmerna.

    

MAGKATARR

Hej!!

Har nyss kommit hem från akuten!! Åkte in dit strax efter kl 13.00, så jag har ändå tur som är hemma redan nu.. :P  Otroligt nog faktiskt!!  Har haft satans ont emellan brösten sedan igårkväll, men det gick över så vi trodde inte att det var något speciellt. Men idag kunde jag inte ens diska en tallrik utan att det gjorde ont så in i böveln.. Så älskling ringde till Gripens rådgivning och dom sa på en gång att vi skulle åka in till akuten istället! Så det var bara att ringa Peter och höra om han hade lust att köra in mig!!
 Men om vi säger så här det visade sig bara kännas så himla mycket värre än vad det egentligen var, jag har Magkatarr!! Och hur kkul tror ni det känns???  INTE ALLS!!!!  Men ändå så himla skönt att det "bara" var det och inget annat.

Nää nu ska jag fortsätta med käket, men jag har iallafall hunnit uppdatera er!!


// PuSS

It's gotta be the Muppets show

Kunde inte ta en liten sleep time förrut!! Först och främst så vaknade Fredrik så vi låg och tjöte lite och segade oss lite, men inte kunde man göra det i lugn och ro iallafall!! Dessa satans helvets jävla muppar till grannar vet inte hur man pratar normalt, inte heller hr man går normalt.. Det enda dom kan är att väsnas något så otroligt!!  Blir fan ströd så in i helvete på dom. Förstår inte varför vi ska ha sådan jävla otur med våra grannar?!  Måste bero på att det är Lillängen!!!! det kan inte vara något anant!!! De första grannar vi hade var super bra!! =)  Dom saknar vi som fan nu!!  Men den förra hon och hennes barn var ju också lite speciella, och denna ska vi inte snacka om! BAJSRÖV!!!!!!!



Så nu sitter jag här och dricker kaffe och bara stör mig som fan och blir mer och mer irriterad på det!!  Men men inte så mycket mer vi kan göra åt saken. Babe ska få ringa Hammaröbostäder imorgon så får vi se hur allt ligger till då!! =)  *hoppashoppashoppas!

Nää nus ka vi nog starx sätta igång och städa lite och sedan ta en liten walk out in the sunshine!!   =) 

// PuSS!!

Fuckifucki, suckisucki!

Hej!

Sitter här i köket, vaknade för typ 1 timme sedan. Av grannarna, men det var ju inget ovanligt. Fucking asshole!!  Ibland tror jag faktiskt att jag skulle kunna gå upp och slå ihjäl dom.. Men men dom har tyvärr inte fattat det där med att man tar seden dit man kommer.. PUCKON!!!!!
 Fan när babe och jag ÄNTLIGEN sover i sängen lixom, nää då jävlar ska grannarna hållla på.. Lixom det är inte var dag vi gör det faktiskt, för han har en förmåga att somna i soffan.. ;P  Vilket egentligen inte gör mig något. Funderar skarpt på om man skulle gå in och lägga sig och sega riktigt ordentligt faktiskt. *hehe!!

Faan vad jag vill på D-A-D den 3 aprilNöjes då.. Fatta vad coolt eller?!?! Nattiz, PLEACE bli med då!! =)  Min babe är säkert också med,men han vet ju inte riktigt vilka det är. =(  Vore roligt om någon som vet vilka dom är följer med ju! =)

Drömde om Jonna och Louise från gymnasiet, i hela drömen datt dom "fucki fucki" och den andra svarade "sucki sucki". Fan blev helt TOKIG ju!!

Nää kaffe eller sängen!?!?!?

Det märks!!

/ PuSS!!


Filmtajm

Hej!!

Nu har jag och älskling kollat på 2 filmer.. Patrik 1,5 och Sex Drive. Den sista filmen verkligen SÖG!!!!!!!  Det var rena rama skiten... Förstår inte att sådan skit får göras.. Blir så satans störd!!!!  *GRR!!! 


Patrik 1,5- Helt jävla underbar!! Absolut min stil av film!! Den sak lätt ses igen iallafall!! Det är en sak jag kan lova er.. =)  Plus att jag tycker att det är väldigt bra att man gör en sådan här film, som faktiskt är en mycket seriös men samtidigt väldigt rolig. Men det kanske kan få en del att tänka om när det gäller homosexuella!  Man kanske kan förstå att även dom är människor som vill leva ett liv som alla andra och att dom med allt rätt ska få göra det utan några ifrågasättningar..  För min del är det en självklarhet, men det är inte det för alla. Många har mycket svårt att acceptera det.. Hoppas bara att folk som har sett den kanske kan tänka om lite grann iallafall och komma en bit på vägen!! 

 


Sex Drive- Finns inget att skriva om filmen. Det var rena dreten.. Rätt så nasty var den också.. *URK!!!

 

 Nää nu blir det att zappa lite på tv:n innan det är dags för sängen!!

God natt på er!!

// PuSS!!

Alla <3's Dag!!

Hejj!!


Jepp då är det Alla Hjärtans Dag, och här sitter jag vid bloggen och har inget bättre för mig!!!  ;)  Me & babe har typ precis käkat. Thaimat!! =)  *mums!! 

Fick även lite presenter av honom: 

Även katten var med mig och firade!! =)   

Men nu står älskling i duschen så ska vi se lite film om en stund. Det var några dagar sedan som vi kollade på film faktiskt, men jag har inte varit så himla sugen, sen har vi bråkat en del också. Men det är ju det att man går varandra på nerverna ibland, ingen männiksa är perfekt,men nu är det iallafall bra. Vilket är otroligt skönt, för fan vad det tar på krafterna när man bråkar, shit alltså!! Man kan inte tro att det är sant!!

Idag var jag inne och jobbade som resurs, skönt att komma in lite ibland så där faktiskt, så man vet att dom ej har glömt bort en..  ;)  Det var min handläggare på arbetsförmedlingen orolig över att de skulle göra. Just det på tal om det så nu ska jag ringa komvux på måndag morgon och se om dom kanske kan skicka paper till mig som ska fyllas i innan jag kan börja plugga!! Helt otroligt nog så längtar jag faktiskt till att börja plugga igen! Det trodde jag ALDRIG, ingen i min närhet heller tror jag..

Nää nu ska jag kolla runt lite innan filmtajmen!!

Trevlig kväll på er allesammans!! ;)

// PuSS



Se vad fint mina fötter sticker fram?!?! ;)

Annie Leibovitz

Kolla in hur underbara bilder hon tar;

                    

Och min favorit;





Men i och för sig så var detta bara en bråkdel av alla underbart vackar bilder denna kvinnan har tagit!!!

Ny soffa!! Vill med ha!! :(

Hejj!!

Idag kom mammas nya soffan!! Inge dåligt fin den!! =(  Vill också ha en ny soffa!! Men den  jag vill ha kostar lite väl mycket för oss nu!! Bara si så där 11000:-!! 

  Mammas nya soffa fast hennes är svart/antracit!!
Och här är den som jag så gärna VILL ha!!


Nää nu ska jag ut och promenera med Marianne!!

// PuSS!!


Pics

                             

Puddingpaj!! ;)

Jason Momoa


       
   


*DREGLAR!!


Tropic Thunder

Hej!!

Satt och kollade på Tropic Thunder igår kväll, men jag tyckte verkligen iknte att den var så bra. Var inte alls som jag trodde, vists gillar jag mer komedi-parodi.. Men inte denna!!! =(  Blev väldigt besviken!!

 

Då var det en ny vecka nu då. Men inte fan händer det något nytt här inte!!!! Precis som vanligt!! Eller jo. på fredag ska jag till Score, käka och bowla med dom fråm Rönnen!! Det ska i och för sig bli väldigt kul!!   =) 

Nää nu ska jag nog ut och gå lite i det fina vinterland vi har!! =)

// PuSS

BRAVEHEART

Hej!

Kollade på Braveheart igår, skrattat, förbannat, gråtigt osv!! Alltså det är en av de absolut bästa filmer jag vet!! =)  Men jag blir LIKA ledsen varenda jävla gång. 


   



Glasögon=trend??

Hej!!

Uh ähhh!! Guuu så tråkigt det är då.. Fan finns ju inget att göra ju!! Får fan spel snart.. Och inte ett skit går det på tv:n heller, men dte är ju inget ovanligt!! Som varenda fu*king jävla dag, typ!!

Så vad har man gjort idag då?? Inte ett skit egentligen.. Joo har i och för sig snackat med Nattiz idag, hon skulle f sina glasögon.. Nörd-Nattiz you look good!! ;) 
Fan känns som om det är dags för mig med att skaffa glas ögon, alla gör ju det så varför ska inte jag följa trenden?? ;)  Det är som jag och Nattiz sa, det kan vara en jävligt snygg assosiar(ej säker på stavningen men det får duga). Så det får nog ta me fan bli..
Emelie har också spectacles on her way så..   ;)

 

Nää nu ska jag sätta mig och spela lite Puzzel Hero!!

//PiZ  //OuT


Pannkakor!! =D




Det blir, står och gräddar för fulla tallrikar!! =) 

bdgsuoihbrt








JÄVLA FRITTKORK!!!!!!!!!









Pigs for Swine

Hej!

Sitter här hemma vid datorn nu efter att man har käkat och kollat på UFC,(som vanligt). Sitter här och försöker samla ork för att slänga mig i badet, men det ser rätt så dystert ut faktiskt..  Tycker jag sitter så bra här och dunkar Backyard Babies som fan!! =)  DET GILLAS SKARPT!!! =D

 

Men det får sanrt bli bad faktiskt om man ska hinna med något mer idag!!


Ha en underbar kväll allesammans!!

Träningsvärk!!!!!

Hejj!

Aa då sitter man här hemma med världens träningsvärk då.. =( Men jag måste säga att samtidigt som det gör så satans ont och värker i kroppen så känns det riktigt bra!! =)  För det är ju ett tecken på att man har gjort något iallafall!!  Och det gillas!! =)  Så tack Emelie för att du drog med mig, och jag följer nog gärna med igen!!

Och henne jag träffade igår på passet som jag kände igen så men inte kunde placera henne, inatt kom jag på vart hon hörde hemma; hon är skolsysterJohn Bauergymnasiet!! =)  Kom äntligen på det, tog sin lilla tid men men.. Shit happens!!


Inatt drömde jag om Kasra, så när jag vaknade kunde jag inte förstå hur det kom sig. Jag har ju inte träffat han på flera år MINST!! Men så kom jag ju på att Emelie & Kim umgås med honom så Emelie pratar lite om han så ibland.. Tyckte iallafall att det känndes konstigt att dröma om honom!! =)  Det kändes så weird på något sätt.

Undrar vad man ska göra idag då?? Kanske ut och gå lite.. Synd bara att det är så jävla tråkigt och grått ute!! =(  Önskar mig lite solsken nu faktiskt!! Det skulle inte sitta helt fel, jämt bara så att man hinner bygga upp lite av den försvunna energin!! Men just nu känns det som att det är ljusår här ifrån!! =(

Oj nu damsuger grannarna, REDKORD!!!! Annars brukar hon göra det mellan 7-9,typ, på morgonen!! IMPONERAD!!! =D  Men vill ändå inte ha dom här..Ibland kommer jag på mig själv med att säga väldigt opassande saker om folk med en annan kulltur, vilket inte alls är passande för mig!! Men till mitt försvar så händer det bara mot sådana som är väldigt EXTREMA!!
 Hoppas nu att alla har tagit mig rätt, så att det inte blir väsen.. :P  Men det tvivlar jag på att det blir!!

Nä nu ska jag hitta på något annat!!


// PuSS!!

Sore like HELL!!

Hej!!

Så nu har jag precis badat och duschat klart och slängt i mig en smörgås!! =)  Fy satan som jag kommer att må i kroppen då.. Var ju med Emelie på ett gympapassFriskis & Svettis, och nu är jag helt slut!! =(  Ser fram emot att krypa ner i soffan och kolla på UFC,som också har blivit ett beroende! :P Kolla och se alla snygga MÄN och hur de får arbeta! ;)  Medans jag ligger i soffan och pimplar vatten..

 Forrest Griffin, så satans charmig ju!!  ;)

 Forrest igen! =)

 GSP The one and only!! Soooooooo HOT!! ;)


Nää nu får det nog ta me faaan bli soffan!!

Ha det underbart allesammans!!

//PuSS!!


(och detta inlägg som skulle hamna under vikt, men nu blev jag osäker men jag lägger det där iaf)

Tuesday =)

Hej!!

Jaa idag är det då tisdag, och vad händer denna dagen då?? *hmm!  Inte mycket alls.. Ska och träna på Friskis & Svettis ikväll med Emelie men annars händer det inte mycket alls! Är fortfarande lite små kraslig men inte alls så farligt, men nu är älskling rätt så sjuk istället!! Kraken!!

Igår var jag över till mor & Peter en sväng, skulle bara cracka lite spel, men mamma satt och kollade på Arn-Riket vid vägens slut, så jag blev ju fast i den även om jag hade sett den.



Nää nu ska jag sätta mig och kolla på One Tree Hill, mitt beroende, kommer nog aldrig komma ifrån det!! ;)



Ha det super allesammans!!


// PuSS!!

RSS 2.0