Schema & så

Halloj!!

Klockan är nu 04.20 och jag sitter och "tittar" på MTV, och varför gör jag detta så här tidigt på morgonen tro?!?!  Kan bero på kattjäveln. Tro inget annat, jag älskar honom, men alltså seriöst... Visst ska jag jobba idag men skulle inte upp förrens 05.45. Känns lite surt lixom. Men men bara bita ihop.

Nu sitterjag och kollar mitt schema;

söndag-måndag = dagpass
tisdag = kvällspass
onsdag-torsdag = dagpass

Sedan är jag ledig fredag,lördag & söndag! 3 ledig!! Faan va gött!!

Idag efter jobbet ska vi hem till moster på kalas, eller jaa träff. Då bjuds det på tacos & tårta!! Det gillar vi!! =)  Slipper jag tänka ut nått att käka åxå!! Haha!! 

Nää nu ska jag roa mig med något innan det är dags att knata till jobbet kl 06.35.

// K!


Pictures!! Very random!!

Vi börjar med bilder på Hampus;

    


Fortsätter med bilder från i lördags när vi va hos Anna först & sedan Harrys;

     



Och även lite EGO GIRL;

   


//K


MORD!!

Halloj!!


Skulle jag kunna skulle jag nog mörda katten, men älskar han för mycket. Först väckte han mig 02.05 sedan 03.15 och sista gång var kl 04.20. och min klocka skulle inte ring förrens 5.30. MORD!!!

Jaaa igår hade jag jobbat dag och det är inte jag van vid, är i och för sig van att vakna tidigt men har då chans att slappa oc slöa ett antal timmar. Och det var ingen mening med att lägga sig och power nappa efter jobbet eftersom jag idag skulle upp tidigt. Och även tidigt imorgon och övermorgon. *suck!   Blir en som är uppe med tuppen de närmsta dagarna.  Idag går jag ju äntligen på mitt vikariat!! =)  Känns så satans skönt!!

I helgen var jag ute men Anna & co. Vi förfestade hemma hos Anna på Färjestad, för att sedan dra vidare till Harrys! Kände mig så gammal när jag för första gången sa att jag ska på Harrys på lördag. Men men det var iallafall en lyckad och trevlig kväll. Njöt nästan lite av att vara nästan bakis på lördagen. Var juh så länge sedan!! haha!! Illa illa!!

Lägger upp bilder från helgen och lite annat sedan efter jobbet när jag är hos mamma och Peter för att min dator tar alldeles för lång tid på sig.


Nää frukost nu!!

// K!


Pest eller kolera?!

Hej!!

Jaa imorgon är det första matchen mellan DIF - HV 71. Så satans pissiga lag så det finns inte!! UÄÄK!!  Känns lixom lagomt roligt.

Tycker inte om något av lagen, MEN ni ska faaaaaan inte tro att jag tänker hålla på något jävla DIF iaf. Och se matcherna måste jag ju, för att försäkra mig om att dom inte vinner. Tar livet av mig om dom vinner. Nu tycker ni säkert att jag låter löjlig & allt, speciellt med tanke på att jag ej vet vad det är som gör att jag avskyr dom såpass mycket som jag faktiskt gör.
Jag menar med HV 71 vet jag vad det är jag hatar. Det stavas STEFAN LIV!!!!! Dryg jobbig & allt det där.

 


YES YES YES!!!!

Hej!!

Hade jämt LITE sömnproblem i natt,så kom inte i säng förrens vid 8-tiden i morse. Och klockan 11 ungefär så ringde enhetschefen för Björkhagasgården och frågade om jag ville ha ett 2 månaders vikariat!! DÖÖÖÖÖH tänkte jag då!! Knäpp eller,klart som faaaaan att jag vill!! =) 
Så från 20 april till 20 juni har jag ett vikariat!! Och sedan efter ca 2veckor så börjar mitt sommarjobb där!! :D  Så jag är lycklig kan man ju kanske kalla det!! =)  Det rullar på nu!!  Satans helvetes jävla underbart är vad det är!


Nää det var allt för just nu!!

// K!


RSS 2.0