Påskafton i bilder

 
    
   
 

God Morgon Världen

Hejssan på er!!

Gosh vilken underbar morgon det är. När klockan var 7 redan så satt jag på balkongen med kaffe och en cigarett. Och på morgonen ligger vår balkong i skuggan,men fy farao vad skönt det var. Höra fåglarna kvittra, folk som är ute på sina morgon bestyr osv.
Totally Loves It!!

Nu dök precis Wilma upp! =) Så hon sitter i deras rum och spelar nått. Jag ska snart ställa mig och diska och sedan plugga eller om jag pluggar först och sen tar disken.

Helt underbart idag kommer barnen, så mysigt att det finns inte. Får se vad vi ska hitta på med dom under påskhelgen. Hoppas på fint väder iallafall.

Ha en bra dag allesammans!!


Fortsättning på det galna

Hejssan på er allesammans!!

Jaa som sagt försökte ju ringa upp Spårlöst igår men fick ej något svar. Så jag och älskling gick ut och gick. Tog en jävla lång promenad på säkert MINST 2 timmar som vi avslutade med varsin öl på Räven innan vi skulle gå till affären och handla det sista till maten. Sitter där och har nästan druckigt upp ölen,så ringer telefonen!!!! Och gissa vad?! Det var dom igen, så älskling går in och köper varsin till öl åt oss. Jag snackar med tjejen och kan inte annat än att bara skratta och le,för det känns så overkligt,och älskling bara sitter och tittar helt förväntans fullt på mig. Jag lägger på och Micke nästan skriker "Så nu får du berätta ALLT!!".  Så jag gör det och älskling blir lite smått sentimental och jag kommer på att jag måste ringa mamma och berätta och be henne om mer uppgifter. Och hon blir också jätte sentimental,medans jag själv bara skrattar och ler. Är i total chock!!
Det är absolut inte säkert att man kommer längre än så här, men det är betydligt längre än många andra. Och så är det lite som älskling säger,detta är ju faktiskt lite av ett bra koncept. En pappa som vart frånvarande i halva mitt liv, det är ingen stor grej i sig, men så är han sjöman och inte fan slutar det där. Han kommer från något konstigt land som heter Kiribati. Galet är det iallafall!!
Tror i och för sig inte att jag har smält det hela ännu, men jag måste med ge att det känns konstigt och roligt och knasigt på engång. =)

Nog om det för nu iallafall. För en liten stund sedan dök älsta ungen,Wilma, upp här. Hon ska till fritidsklubben, men den öppnar inte förrens kl 10.00 och hon vill inte vara själv hemma, hemma hos mamma. Så nu sitter hon inne vid deras dator och spelar eller något.
Själv ska jag plugga lite Programhantering och diska för att sedan handla och posta lite.

C U Later!!


Bara för skön!!


Helt galet!!

Hej!

Idag kl 10.28 skickade jag in en ansökan till Spårlöst på tv4. Och kl 11.14 ringer dom. Tyvärr missade jag samtalet,men har ringt och pratat in ett meddelande igen. Så nu är telefonen klistrad på mig. Fattar ni eller knappt 45 minuter efter min ansökan ringer dom!!! Fatta att det känns helt galet, jag hade ju inte räknat med något svar över huvudtaget.
Weird as hell!!

Jaja!! Nog om det. Nu sitter jag och väntar på att mannen i mitt liv ska komma hem igen så ska vi ta en långpromenad i det underbart vackra vädret. Det gjorde vi även igår. Fast då tog vi spåret här, idag tänkte vi vika av efter halva spåret och gå till Farsta för att fortsätta till Sköndal tror jag det var. Det blir iallafall en promenad på ett par timmar.

Och pluggandet går rätt så bra måste jag ju säga. Ligger på gränsen till MVG i Hotell A, så mycket ligger på den sista uppgiften nu. Men jag skulle vara överlycklig även för ett VG. Till och med G funkar i min värld.


Nää nu ska jag syssel sätta mig med något annat!!


SM-GULD SM-GULD SM-GULD






Shaggy ft Tessane Chin-Never let me go


Barnarbete kanske är min grej?!?! ;}

Halloj!!

Jaa igår var man in och träffade underbara kussebussen!! =) Ses alltför sällan måste jag ju säga. Men det blir väl så när han har 2 st jobb och jag pluggar hemma och har familjen!!  Men vi bestämde iallafall att här lite längre fram i vår ska vi ses alla fyra,jag och Micke och han och Erik! Börja eftermiddagen i Årsta med att käka planka och sedan vidare till Hökarängen. Vilket jag tycker låter som en toppen idé!! =)

När jag kom hem så var det bara att ställa sig och steka pannkakor till barnen, jag och älskling bestämde att jag inte skulle steka pannkakor till honom,utan det blir tjockpannkaka idag istället. Men igår när jag stog i köket så slog det mig att det kändes precis som att jobba i ett så kallat stor kök!! Det var pannkakor,korv,schnitzlar,makaroner och skysås. Det såg verkligen förjävligt ut. Men jag hade hjälp med pannkakorna och makaronerna förstår ni. Av min lilla sötnöt,Freja. Inte nog med det utan när vi alla hade käkat och ungarna badat så skulle JAG diska men tror ni jag fick den?! NEEEEJ!!! För det skulle minsan Freja göra,så då bestämde vi att vi skulle hjälpas åt.
BARNARBETE på hög nivå kör jag med här. Speciellt på den yngsta!! ;}  *mohaha!!

Nää nu ska jag strax sätta mig och plugga lite.
Och ikväll är det HOCKEY!!! =)  Och det kan avgöras idag!! Vilket jag verkligen,verkligen hoppas på!!


// K!!


Uppdateringen

Jaa har väl gjort lite saker sen senast.

Förra fredagen skulle jag och älskling bara ner till Hökis för att ta en varsin öl och han skulle få spela,det blev iofs bara en öl på Hökis. Men vi drog vidare till Greken på en öl och sedan upp till Räven för mer än 1 öl kan jag ju iaf säga. Där sprang vi även på Cilla,(älsklingens exfru), så vi blev sittandes med henne. Älskling blev utslängd före kl 20.00,så då bestämde vi att jag stannaar med Cilla. Men min kväll slutade inte där utan jag fick för mig att ringa Thomas,(älsklings kompis), och dom satt på Max i Gubbängen så jag knata bort dit. Det var en rätt så konstig men underbart rolig kväll. Kom väl hem runt 5.00 ungefär.

 Cilla   Älskling

Förra lördagen skulle älskling på kurs egentligen,han åkte in men hittade inte dit och ingen som svarade så han kom hem istället. Vi hade bestämt att vi skulle in och käka på resturang på Söder för att fira lite att jag kommit in på plugget. Men när vi sitter här under lördagen såkommer älskling att han hört att Sköndal Krog ska ha riktigt bra käk,så vi bestämmer oss för att ta bussen dit. Och det ångrar jag INTE!! För fy fan vilken underbar lördag det blev. Vi bara satt där och käkade gott,drack gott och bara snackade. En riktig dag som gick i total KÄRLEK. Inge stress, inga kompisar att vara sociala emot utan bara vi. UNDERBART!!! Sedadn tog vi en 30 minuters promenad hem. Upp och mysa lite framför tv:n och sedan ringa Thomas. Så kvällen avslutades där. En näst intill perfekt lördag måste jag ju säga. 

Och veckan som kom gick totalt i kärlek!! Man bara sprang runt och var löjligt kär och glad!!
Sedan på fredagen drog jag till Värmland för att dra på tjejfest på lördagen!! =)  Börja med att man kom fram,umgicks lite med mamma och hunden sedan så började mamma med käk och jag kollade på en ny barnkanal i mina ögon iallafall,Boomerang. Skit bra ju!! Vill med ha den!! =) Sedan hörde Charlotte av sig och kom förbi på lite bira. Inte helt fel faktiskt. Men Micke kom och hämta henne,och kvällen började dra sig mot sitt slut. När klockan var ca 23 kände mamma sig tvingad att lägga sig eftersom vi redan bäddat ut och jag och hunden låg och nästan sov. *haha!
lördagen gjorde vi inte så mycket på själva förmiddagen. Men vid 12.30 ungefär kom moster,Perra,Tildis och Alex och besökte oss!! Jag hade ju bjudit hem lite folk. Även Emelie och Kim kom förbi en sväng!! =)  Runt 15 började hockeyn så då börjades det drickas lite smått!! =) Och runt 17.30 kom Patrik och Ulf och hämtade oss och kördes oss till OOO-MC.
Och damn vilken lyckad kväll det blev. Men lite lite lite väl full kanske!! Speciellt med tanke på att man skulle upp tidigt och sätta sig på ett tåg hem igen! Tror nästan att jag fortfarande var full när älskling mötte upp mig. Han var ju schysst litxom,bland det första han säger till mig," Det ser ut som du precis kommit från rehab". Men det gjorde nog det,och så som jag skakade. Såg nog rätt härjad ut om vi säger så.


Men nu är jag hemma igen och det känns helt underbart. Borta bra men hemma bäst!! Så är det.
Har färgat håret i en  röd,lila nyans eller något. Men snyggt vart det omman nu kan säga så själv. Och idag ska jag in och möta upp min underbara kusin Sebastian!! =) Kaffe och bubbel vad det nu innebär! ;}



Ha en bra dag allesammans!!

// K!


Under dagen..

Hej!!

Under dagen kommer en uppdatering om vad som hänt sedan senast!!

// K!


Grattis..

Ett stort hipp hipp HURRA till min styvfar som fyller år idag!!
Grattis på din dag!!


 


Vem hade trott...

..för 1 år sedan att jag skulle sitta i Sthlm,plugga till hotellreceptionist och ha 3 st bonus barn?!? Vem hade räknat med det lixom?! Inte jag iallafal..
Men alldeles underbart,älskar varje sekund av det.
Bara galet hur mycket som kan ändras på såpass kort tid..


Fuck fuck fuck!!

Heeej

Borde verkligen sätta mig med skoluppgifterna nu!! Har ju iallafall öppnat dokumenten.. ;} *haha!! Inte för att det hjälper just nu. Vart är orken och lusten?!?! 

Funderar på om jag skulle knata iväg till affären och sedan hem diska och damsuga och SEDAN göra dessa 2 uppgifter. För vet också att när jag väl sätter mig med dom så kommer det gå undan som fan!! Och jag kommer även skicka in dom idag om jag känner mig själv,vet ju att ju mindre tid jag har på mig desto bättre jobbar jag. Förstår däremot inte varför det är så,gör ni?!

 

Nää klä på sig och dra då!!

// K!


RSS 2.0