Never back down

Hallojsan!!


Har precis kommit in igen efter att vart över på andra sidan med katten en liten sväng, jämt bara så han fick komma ut lite.. ;)


Igår efter att vi kommit hem från mormor så la jag mig i soffan och kollade på Never Back Down. Den är absolut sevärd för er som ej har sett den och alla theher, ni får iallafall en satans snygging att vila ögonen på!! Iallafall enligt mitt tycke,, ;)  It's mummmmmmmms!!!

  


Så nu ska det bli lite städa här hemma..


// K!!


Måste bara avsulta med bild på Cam Gigandet

 

Kolla in ögonen,leendet och de käkbenen!!! *DREGLAR!!!!


Äckligt lycklig dröm!!!!!!!

God morgon alla!!

Somnade på soffan strax efter tolv inatt och vaknade när kl var 4.00 (vintertid). Så tog mig en liten cigg och hoppade i säng sedan!  Det tog inte så lång tid innan jag somnade igen. MEN vaknade 2 timmar senare av att jag hade en lycklig dröm.

HATAR verkligen lyckliga drömmar, speciellt om pappa!!!!!!!! HATAR HATAR HATAR!!!!  Det blir så satans jobbigt juh!!!!


Jobb 16 timmar av 24

Hallå hallå!!!


Hoppas det är bra med alla!! Här är det faktiskt förvånadsvärt bra!!

Så vad har jag pysslat med sedan sist?? JOBBAT!!!  HAHAH!! Vilken skräll va?!?!  ;}  Inge som blir förvånad antar jag..  Hade även en eftermiddag med Marianne och Hampus. Snosa BEBIS!! Älskar't!

   


Här om morgonen hade jag även en film morgon kollade på Mama Mia, Juno Och The Other Boleyn Girl. Det var helt okej filmer. Filmer i min smak för dagen iallafall!! :D  haha!!

  


Kl 7.00 imorse gick jag av mitt natt pass. Fredag morgon började jag jobba kl 7.00-14.00  och då gick jag sedan hem för att vila en stund efter som jag sedan 8 timmar senare skulle gå på mitt nattpass.. Är väl ganska idiotiskt att jobba så men va faan.. Det ger ju pengar, och det säger man ju aldrig nej till. Och det är inte varje dag man tar på sig sådana pass, så ibland tycker jag allt att man får "offra" sig lite för de gamla!! ;)

Nää ha en bra kväll allesammans!!

//K


Hur kan man vara så dum???

Hejj!!


Jaa då sitter en här och väntar på att man ska iväg och jobba. Förstå vad konstigt det känns att göra dag?!!!  Har de senaste 2 månaderna bara jobbar nätter och några ytterst få kvällar.. :| Känns satans weird!!

 Hu faan kan jag vara så dum och gå me på att jobba när jag är ensam hemma?? Skulle ju vara kul och va hemma någon gång när det ändå bara är jag och katten.. Men nej då inte Kimssan inte.. Det är ju dumt lixom!! Passa inte på för guds skull!!

Igår var det bara att stiga upp runt halv åtta för att följa med Peter & mamma till vetrinären med hunden för atts edan dra oss vidare till ÖB för att köpa kattmat.. Kattmaten blev satans dyr åxå för mamma.. (blev en hel del annat åxå plus att jag lånade ju lite cash till lite onödigheter)
 Sedan var det Rusta och Willys samma sak där blev lite mer än vad man hade räknat med. Hann komma hem och slappa en mini stund och sedan var det dags att dra och jobba till 22.00. Det gick i ett igår kan jag ju lova er. Och idag är det faan inte mycket bättre faktiskt. Först nu ska jag jobba mellan 07.00-14.00 och sedan ska jag möta Marianne så ska vi knata hem till henne för jag ska hjälpa henne färga håret och så ska jag SJÄLVKLART pussa på Hampus!! ;}

Så man har att göra. Har även tänkt mig försöka hinna träffa lite andra människor än dom här i Skoghall också denna veckan, men vi får la se hur det blir med det.

Nää nu ska jag klä mig!  Ha en underbar dag alla trogna!!

// K



Homosexuallitet

Hej!


Det finns något jag har haft väldigt svårt att släppa under hela kvällen och natten.. Folks fördomar mot homosexuella!!  Det började med att jag och mamma satt och pratade om folk som finns i vår "bekantskap" som är homosexuella, vilket faktiskt är en hel del när man tänker efter. Ingen nämnd ingen glömd!! ;)  Och att vi även känner folk som har extrema fördomar emot dessa stackars männsikor. Vad är meningen??  Vad ger er rätten att dra alla över en kam?? Och folk snackar om rasism mot invandrare och säger att man inte ska dra alla över en kam, men ska man det med homosexuella då eller??

 Blir så satans störd på det. 

 Som ALLA min vänner vet så har jag en homosexuell i min skara. Och han är en av de människor jag älskar allra mest. Kan inte förstå att folk kan "hata" honom innan de ens har träffat honom, för det kan jag garantera till 99,99% att ni skulle älska han lika mycket som jag efter det. Man kan inget annat!! ;)  <3  
 
 Det var som på gymnasiet så skulle vi debattera inom gruppen om vi var för eller mot att homosexuella skulle få LOV att skaffa barn. Och det jag sa då står jag för lika mycket än idag. Jag känner att jag absolut inte KAN vara emot det för det är som att gå emot honom, för om det en dag kommer sig att han vill skaffa barn så vet jag att han skulle vilja ha mitt stöd. Och det skulle han få till fullo!!!!!  Men nu vet jag ju i och för sig inte hur han står sig till barn frågan, han kanske inte ens vill ha barn det vet jag faktiskt inte. Men OM!!!!

 Och sedan detta att 2 tjejer skulle vara mer acceptabelt, vad är det för jävla bullshit då?!?!?  bara för att det är alla kåta killars dröm eller?!    Nää men seriöst, vad ÄR skillnaden??  (förutom könen)

Nää ska inte sita här och reta upp mig när klockan snart är 05.00, men har så svårt att släppa det!!

//Tisaou





 
Du är värd allt!! Älskar dig!!


ARRRRRGGHHH!!!

Blir så trött på mig själv som inte ligger och sover!! Nää istället sitter jag och funderar på allt och inget!! Blir ju faaan inte klokare för det.. ÅHHH!!!!!!!!!!! *sur på mig själv*

Sitter här hemma och blir lite nostalgis och tänker tillbaka ca 11-12 år i tiden.. Damn!!  Vilka tider!! Då var man inte mycket av denna värld!! ;)



Nää ska lägga meii i sängen nu coh fortsätta tänka och INTE sova.. Och slö kolla på Ally Mcbeal.

Hoppas ni sover gott allesammas!! 

// Tisaou


The talk!!

Hej!!

Igår, eller kanske rättare sagt inatt satt jag och pratade med en gammal vän till mig i över 90 minuter,vilket för övrigt är satans länge sedan man snackade med någon så länge.
 Vi satt i vilket fall som helst och snackade om allt möjligt,gammla tider,nya tider och kommande tider. Men det var mycket av det vi sa som fått mig att fundera en hel del på vissa saker.

* Vad hände med mig?
* Varför gjorde jag som jag gjorde?
* Var det rätt?
* Vad hände mellan oss?
* Kommer det upprepa sig?
* Hur gör jag nu?
* Skulle jag ha väntat längre?
* Vad säger jag?
* HUR säger jag?


Tankarna bara snurrar i huvudet,men jag kommer inte fram till något.. Det är en aningens frustrerande kan man minst sagt säga. Samtidigt som jag vet var jag vill så känns det ändå.. Hmm!! Jaa nää jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska beskriva det. (hoppas ni förstår iallafall)
 Det känns nästan lite upp och ner typ. =|

Nää nu får jag allt hitta på något istället för att sitta här och filosofera!!

// Tisaou!


Sedan sist

Hejssan på er!


Jaa nu kommer det roliga igen att komma på vad man har gjort sedan man va inne sist?!?  *hmm!! 
I torsdags vet jag att jag var på Kronoparken och klippte meii, träffa mormor,Nattiz & Lillan. Och sedan dess ahr jag jobbat. Jobbat mycket nätter den senaste tiden, vilket jag absolut inte klagar på.. ;)  *hehe!

Kom på det att jag hade iaf 7 timmar på Kronoparken men hörde inet av meii till Emelie.. DÅLIG stil Kimsa!! Usch och fy.. ;P


Hmm vet inte riktigt vad det är men har inte mått tipp topp den senaste tiden,eller jo egentligen vet jag ju vad det är. Men orkar inte riktigt med allt, däärför jag vart lite osocial när folk messat opch så har inte orkat svara på dom. Hoppas väl kunna komma underfund med allt inom en snar framtid. Annars blir det surt.. För meii själv alltså.

Hmm nää ska nog se lite på TV nu el något, rensta lite lådor & skåp kanske får la se vad det blir..

// Tisaou


RSS 2.0