Borde egentligen massa saker men...

Heeej!!

Idag är inte min dag typ iallafall. Sovit uruselt,har huvudvärk och världens värk i svanken!!! =( 

Det jag borde göra:

* Sova
* Bada/duscha
* Plugga
* Städa
* Fixa allt inför tonfisksalladen

Men gör jag något av det!?!?  Neeeej!!!

Men jag har däremot både idag och igår försökt höra av mig till lite gamla vänner!! Och det är alltid lika skojsigt!! =)  Igår var det Nettan och Dennis. Även en Anna som man inte fick något svar av. Och idag har jag hört av mig till DoDDo och mormor=)  Måste ju börja ta atg i det här med att höras av lite oftare ju. Blir ju allt för sällan!! =(

Nää nu ska jag göra något av det som står på listan iaf!!!

Have a nice day everyone!!

// K!


Energin flödar

Häääj!!

Jaa klockan är inte ens 10.00 och jag har skickat iväg alla ungar,bäddat,diskat,lämnat in en skoluppgift och påbörjat en 2 st andra uppgifter. Nu sitter jag här och väntar på ugnen,håller på och rengör den så då passar jag på att sätta mig att skriva här lite. Efter att den är rengjord blir det nog dammsuga och plocka sedan en dusch eller lite lunch det märks.. :D  Eller några situps och armhävningar vettja!! *haha!!

Känner bara hur energin flödar inom mig,vart i helvete ska jag göra av allt lixxom?!?! 

Imorse skulle jag bara in och kolla mitt konto för att se så att bok-pengarna hade dragits, snacka om förvåning att jag fick världen chock när jag såg att jag hade 9000:- mer än vad jag hade igår. Och detta är första gången på flera jävla månader som jag fått in pengar på mitt eget konto!! Utan att behöva låna alltså. 
Men satt iallafall och bara kollade på skärmen ett tag innan jag insåg att det var mitt studiestöd som kommit in!! =)  Me likeilike!!


Nä kanske ska börja dammsuga redan nu!!

// K!


Mer om vad som hänt

Jaa,som sagt det har hänt en hel del i livet sedan man en aktiv skrivare. Och jag ska kanske börja från början,kan ju vara en bra idé om inte annat! ;}

Började träffa en kille under sommaren, träffades när tillfällen gavs eftersom han är en 3 barns pappa,(då 10 år,7år och 5år),så var det ju inte bara att ses när man hade lust. Plus att det var ett antal mil mellan oss. Han i Stockholm och jag i Skoghall. Men vi fick det att funka och under hösten så bestämde vi att näänu jävlar flyttar jag hit. Så här sitter jag nu i Stockholm med karln och 3 ungar.
Jag jobbar inte,har sökt en helvetes massa jävla jobba men väldigt få svar tillbaka så nu har jag börjat plugga igen! Bara det att jag pluggar känns väldigt konstigt måste jag säga. Och jag vet att många blev faktiskt väldigt förvånade när dom hörde att JAG av alla människor skulle börja plugga. Men vad fan dags och växa lite kanske. =) *mohaha!!

Jag menar måste ju faktiskt föregå med gått exempel nu när man är en bonosmamma på hel tid. Och speciellt varannan vecka när ungarna är här.

Men en sak vet jag och är riktigt säker på,och det är att så lycklig och så bra som jag mår nu vet jag faktiskt inte när det var senast. Och jag vet att det beror på min nya "lilla" familj. Och jag bara älskar det. <3

Haha det är väl kanske egentligen inte så mycket som har hänt men det som händer det händer stort! =)

Vart med om en del sjuka saker och jag kan faktiskt säga att jag ÄNTLIGEN lärt mig att se när någon stöter på mig. Vilket alltid varit en omöjlighet i min välrd.. Men inte längre.  *haha!!  Sjuka männiksor. Men man kan ju faktiskt inte låta bli att gilla uppmärksamheten,lite grann iaf. ;}

Från en sak till en helt annan:  FBK i final!!!!!! Det gillas som faaaaan!!!!! Men i familjen är det bara jag som bryr mig. Vilket suger fett, men vad ska man göra lixom, jag jobbar på att få min mini tös till en lika hockey tokig tjej som jag!! =)  Och än så länge går det väldigt väldigt bra med den saken!! Alltid hon som bänkar sig framför tv:n med mig när det är dags. Så jag har till och med slutat att skrika och vara som jag brukade vra när jag kollade. Bara det är en jävla bedrift kan jag ju lova er.

Nä nu ska mini ha pannkakor och jag ska försöka göra något vettigt,men vad det vet jag inte än!!

// K!


Fejjan är gone!!!

Halloj!!

Det var ett par månader sedan sist!! Och VÄLDIGT VÄLDIGT mycket har hänt sedan sist!! Det är väl egentligen bara förnamnet.. =)

Sedan sist har jag flyttat,skaffa karl och fått mig 3 st helt underbara bonusbarn!! Och även börjat plugga,eller jaa jag ska göra det i veckan nu! =)  Till hotellreceptionist.. Får väl se hur det slutar!

Här i helgen så fick bode karln och jag ett ryck och tog bort våra facebookar, och helvete vad tid över man fick helt plötsligt!! Känns nästan som om man har ALL tid i världen. Helt underbart måste jag ju faktiskt säga.


Nä nu ska jag ställa mig och diska och kolla till grabben som kräktes inatt!! =(  Kraken lilla!!


// K!


RSS 2.0