Pic

Hej hej!!

Då var det dags för en uppdatering igen. Men har väl egentligen inte gjort så mycket sedan sist. Tänkte mest komma hit för att visa er lite bilder från i lördags.

       

//K


Mycket som har hänt

Hejssan på er alla!!


ja ni allesammans det är mycket som har hänt på den månaden jag inte varit aktiv här. Fan det har vart jul,nyår,födelsedag,flyttat och vart på konsert i Stockholm.

Jaa först var det ju jul och det firades på Norrstrand med släkten!! =)  Fick en hel del saker av det jag önskade mig; Icurl, filmer, pengar, presentkort på akademibokhandeln och lindex. jag och mamma fick även en varsin biljett till Buddy Holly musikalen som kommer till Karlstad i Februari. Sedan på kvällen hade vi en liten julafton med Fredrik och av han fick jag ett nytt TP och biljetter till 69 Eyes som var i Stockholm här i veckan. Kommer berätta mer om det sedan. =)

Sedan i mellan dagarna så var det lite jobb som gällde. Och när jag jobbade dagen före nyråsafton så fick jag reda på att jag skulle till hammaröbostäder och skriva kontrakt på en lägenhet. =) 

Så på nyårsafton så käkade jag & Fredrik middag hos mamma å Peter och mormor kom också dit! =) Sedan drog vi vidare hem till Björn. Så det var jag,Fredrik,Sara,Björn & Christer som satt där och groggade och spelade TV-spel.. Rätt soft och skönt faktiskt..

Sedan på måndagen var det bara att hämta nycklarna till lägenheten och börja flytta.. =)  Kom iordning väldigt snabbt. Vilket är jäkligt skönt. :D 

Och nu här i veckan den 13 januari åkte jag till Stockholm för att gå på 69 Eyes!!! Och fy fasen vad underbart bra det var.. Och vilka dudes det fanns..  Men de flesta som var där såg ut som "hej-kom-och-hjälp-mig". Men jag hade kul iallafall.. Och det var ju det som var huvudsaken. Så vi passade på att sova ett par timmar hos min älskade kusin Sebastian! =D  I Bromma, innan det var dags att ta tåget hem kl 06.15. inge pigg kan jag lova. haha!! Men vill man ha lite kul så får man väl lida lite grann iallafall.

    

Och torsdag morgon när man kom hem kl 09.10 i Karlstad så var det knappats någon ide att lägga sig och sova. För runt kl 12 skulle jag möta Emelie plus att jag på fredagen skulle jobba dag.

Så när jag hade jobbat så skulle jag hem och vända direkt för att hämta Alexander på dagis, sedan hem till sjuka Tilda och ha dom till ca 17.00 för att dra vidare till Vallajärdet för att hämta ett vitrinskåp.

Och igår fyllde jag år så då kom moster med familj,mormor, mamma & Peter & Fredrik över på lite kalas. Och på kvällen kom mamma,Peter & Fredrik upp och vi drack lite goda drinkar och spelade lite TP. Som mamma vann som VANLIGT!! :P 

nu vet ni lite av det som har hänt!!


//PuSS!!


RSS 2.0