INSIDER

Hej!!

Nu har jag suttit och kollat på ett av mina favorit program, fast jag under största delen av programt sitter och är hur ilsken som helst, Insider. Helt seriöst så tror jag faktiskt inte att jag har missat ett enda avsnitt av det..
 Och det som var idag var inte något undan tag.. Och den där jävla Nina Ydeberg är ju fan inte riktigt klok!!  Och det är jag nog inte den enda som tycker!  Hoppas bara att hon ger sig snart, för hon fattar ju inte hur många familjer och hur många människors liv hon faktsitk förstör.. Vem vet hur många pappor som sitter oskyldigt inne för sexuellt utnyttjande av barn osv. på grund av henne. Usch det är sådant som gör mig så jävla piss't off!!

Nä nu måste jag lugna nerverna lite så det blir in cigg på altanen!!

//PuSS

Movies!! :D

Bangkok Dangerous- Det var inte riktigt min typ av film, men det var ändå mycket bättre än vad jag hade förväntat mig!! Men däremot så hade älskling förväntat sig så mycket mer!!  



Sex And The City- Det var en film jag fick sitta och titta på alldeles själv efter som love inte ville se den och sedan var han inte ens hemma så.. ;)  *haha!!  Det var ju en typiskt tjej film, helt i min stil!! Sådant gillas!!  Jag tyckte verkligen att den var se värd.. Satt här i min ensamhet och svor, grät och skrattade!!

 

Lösvikt- Shit alltså!!! Robert Gustafsson!! Behöver jag ens säga något mer eller??  *haha!! =D  Alltså den är den absolut bästa klippfilmen men han måste jag ju säga!!  Höll verkligen på att dö av skratt vissa gånger.. Finns ju inget stop på mannen!!  Ni som ej sett den GÖR DET NU!!!!!!



How she move- Den var verkligen inte wowig, men helt okej. Trodde först att den skulle vara lite mer som Step Up, men det var den inte vilket kanske var lite synd men ändå inte..

 


Ett tvång

Hej!!


Nu har jag faan kommit fram till att det måste vara något fel på mig!! Iallafall när man åker bil!! Fan!! Kan verkligen inte sluta tänka på att öppna bildörren!! Det sitter där bak i huvudet som ett tvång lixom!! Tänker verkligen så varje gång.. Tror det faktiskt är lite farligt för mig att åka bil!! =|  MEN som tur är så har jag inte gjort något än!!

Nää nu blir det spel en stund!!

//PuSS


 Jag och mina favvisar!! =)


Graviditetsyra

Hej!!

Sitter här hemma och drygar lite grann!!  Igår var vi iväg och bowlade med Sara & Bamse!! Och denna gången var det jag & Fredrik som vann!! =)  Kickade ass var vad vi gjorde!! ;)  Men nästa gång vi ska hitta på något så blir det biljard!! *längtar!! Det var fan flera jävla år sen jag gjorde det!! :D 

Faan inom loppet på 1 vecka har man fått reda på att 2 st som man känner är gravida!!  I och för sig det är ju toppen för dom!! men jag kan ändå inte låta bli att vara lite chokad!! 

Nää har egentilgen ingen lust att blogga idag så vi får nog ta och ge oss nu!!

// PuSS!!

Hos mormor

Hej!!

Dålig uppdatering av mig jag vet det!! *skäms!!   ;D

Ja men det gör i och för sig inte så mycket eftersom att det inte händer så mycket nu för tiden då.. =|   I Lördags åkte jag och Fredrik upp till mormor och umgicks lite med henne.. Tycker ju faktiskt lite synd om henne nu när varken jag eller mamma bor kvar där uppe, hon har ju lixom ingen att umgås med så hon är ju satans pratsjuk när man träffar henne!!  Det är inte många ord man hinner säga mellen hennes andhämtning!! ;)  *haha!  Det blev lite kaffe och fika så klart och även kortspel!! : D  Chicago!! :D 

   

Inte för att det gick något vidare för mig me det är inget ovanligt!! Losar nästan jämt när mormor är med och spelar!! *suck!!

Nää nu ska det städas lite!!


// PuSS

............

Nattens bilder:


     

Dagens bilder:


        

Gårdagen

Hej!!

Igår blev det inte så mycket gjort här hemma, utan vi åkte och bowlade med Sara & Bamse mellan 16-18!  Och det var riktigt kul, en sväng. men den sista timmen sög, dels för att jag kom in i en svacka då allt bara gick skit och sedan var ja hungrig, röksugen och hade ont i tummen!! =(  Usch det var super snd om mig!!
Sedan drog vi till Mackidoncki! =)  En liten burgare blev!! =) Och sedan så klart vårt älskade Maxi!! *hahah!!

Nää nu ska jag se om jag kan få med mig älsklingen ner till klipporna så att man kan ta lite snajsiga kortikorti!!

// PuSS

Städdag!!




Städar hela dagen!! =|





Tisdagen då!!

Hejj!!

Jaa idag har vi varit hemma hos mormor och träffat henne igen efter typ 2 månader!! Så det var riktigt kul!! =)

 

Jag här även köpt på mig massor av cigg så att jag ska slippa tänka på det ett tag framöver här!! Och det känns helt underbart måste jag ju säga!!
 

Jag och Fredrik tog även med oss Quando bort till hundinhängningen! :D  Och där hade vi lite bus ju!! =)

    

C YAH!!

//PuSS

Söndag

Hej!!

Idag är det söndag MEN det bli alkohol och Singstar ikväll med kära mor!! =)  Peter skulle också med men han och Fredrik kommer ändå inte att sjunga!! ;)  *haha!!  Det är en fördel med att vara arbetslös, alla dagar är lika, men det kan också vara ett minus!! Men idag är det absolut ett plus!

Igår var vi med Sara,Bamse & Charlie på ÖB hittatde lite skit men inte så mycket skit som det brukar bli!!

Nää nus ka det städas och sedan duschas!!


//PuSS

Rolig Fredag var det jag.. =|

Hej!!

Sitter nu vid datorn och dunkar lite musik efter att vi nu har kollat färdigt på "Ciao Bella" som jag tyckte var VÄRLDENS dret och antagligen så tyckte Fredrik och så det eftersom att han har nu somnat i soffan.. ;)  *haha!!  Så så rolig fredag har jag just nu!! Eller inte, men funderar på att ställa migg och lira lite Guitar Hero men vi får la se!!


// PuSS

Örk!!!!





Orka ha någon lust att skriva lixom!!!!!!!!!!!!!!!!






RSS 2.0